Tech-karriär på SEB: Data Engineer, Big Data

Tech-karriär på SEB: Data Engineer, Big Data

Vill du vara en del av SEBs resa att bli den mest datadrivna banken i världen? Jobba med Big Data som Data Engineer!

Att jobba som Data Engineer och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Data Lake Stockholm kommer du att få jobba i ett internationellt team och vara länken mellan IT, analys och affären på SEB. Du kommer att få jobba med stora datamängder och vi ger dig möjlighet att utvecklas inom Machine Learning, AI och NLP. Miljön på Data Lake Stockholm liknas bäst med en start-up där teamet hela tiden tillsammans provar nya vägar framåt!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Hos Data Lake Stockholm står data och nytänkande i fokus. I vår Data Lake samlas data från hela banken och vår uppgift är att göra den tillgänglig för SEBs affär och olika applikationer. Hos oss kommer du att jobba med bland annat Java, Scala och Python för att utveckla nya tekniska lösningar. Du har även möjlighet att utvecklas inom Machine Learning, AI och NLP.

Du är välkommen till ett team som tror på öppenhet och samarbete. Vi uppmuntrar dig att vara kreativ och bidra med egna idéer.

Din framtida chef, Mervan Yildiz, beskriver arbetet på Data Lake Stockholm så här:

"Vill du befinna dig i centrum för SEBs datadrivna resa? Välkommen till Data Lake-teamet som med Machine learning, AI och NLP skapar innovativa lösningar för hela banken. Hos oss kommer du bli en expert på Big Data."

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i engelska, i tal och skrift
Vi söker dig som vill utmana det traditionella och brinner för att hitta nya, kreativa lösningar på komplexa problem. Du är genuint intresserad av ny teknologi och vill testa nytt för att utvecklas. Du trivs med att jobba med andra och delar gärna med dig av dina egna kunskaper och erfarenheter.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 19:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök vår programsida hos TNG: https://www.tng.se/seb-it-tech-program
Mer info
Kontaktperson Erika Ekestam
Telefon 0702444717
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/