Tech-karriär på SEB: Agil Produktägare

Tech-karriär på SEB: Agil Produktägare

Du kan vänta dig en spännande och innovativ vardag som agil Produktägare där du är drivkraften i SEBs digitala förändring!

Att jobba som Produktägare och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt. Om du som vi brinner för digitala produkter och digital transformation så kommer du att trivas här!

I din roll på avdelningen Digital Enablers får du som agil Produktägare jobba med strategiska initiativ för att identifiera digitala och globala tjänster. Du kommer bli en central del av SEBs förändringsresa och etablera ett stort kontaktnät som spänner över interna intressenter, privatkunder och internationella företagskunder. Ditt bidrag kommer få stor effekt i hela banken och för SEBs kunder!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Vi som tillhör Digital Enablers vill ha kul på jobbet och tror på öppenhet och transparens i arbetet. Hos oss kommer du att jobba tvärfunktionellt och innovativt vid utveckling av bankens digitala tjänster. Vi ansvarar för globala digitala tjänster och lösningar för alla SEBs kundsegment, från privatkunder till stora finansiella institut. Här kommer du utveckla din förmåga att identifiera kunders behov, initiera digitala lösningar och ta dessa vidare tillsammans med SEBs utvecklingsteam.

Din framtida chef, Per-Erik Wellstedt, beskriver arbetet på Digital Enablers så här:

"Om du har en stor passion för digital utveckling, får du en spännande och varierad roll här hos oss på Digital Enablers! Vi jobbar brett och utåtriktat i en rolig miljö!"

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom finans, ekonomi, IT, teknik eller motsvarande
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
Vi söker dig som brinner för att bygga relationer med människor. Du är intresserad av att förstå vad människor säger och lyssnar uppmärksamt. I din kommunikation är det viktigt för dig att förmedla ditt budskap så mottagaren verkligen förstår vad du menar. Du tycker om att analysera, identifiera komplexa problem och dra paralleller utifrån tillgänglig information. Du tar initiativ och ansvar för att sätta saker i rullning.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 19:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök vår programsida hos TNG: https://www.tng.se/seb-it-tech-program
Mer info
Kontaktperson Erika Ekestam
Telefon 0702444717
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/