Team Manager Continuous Delivery SEB Stockholm

Team Manager Continuous Delivery SEB Stockholm

Vi söker dig som engagerad ledare inom IT-utveckling och förändringsarbete inom Microsoft och Continuous Delivery till SEB.

Som Team Manager ansvarar du för ett specialistteam inom ett högt prioriterat område för SEBs fortsatta innovativa utveckling mot ännu bättre kundupplevelse och Engineering Efficiency.

Om jobbet

Du kommer framför allt att jobba som Team Manager för ett specialistteam inom Microsoft Automation. Teamets ansvar är att bidra med och utveckla tjänster och verktyg som möjliggör Continuous Delivery för bankens alla områden med målet att skapa snabbhet och kvalitet i IT-leveransen. Som Team Manager har du leveransansvar och nära kontakt med såväl .Net-utvecklingsteam inom banken samt intressenter från verksamheten. Du jobbar också nära driftsorganisationen. Du har fullt personalansvar för teamet (9 personer) där du leder, inspirerar och coachar gruppen. Tillsammans skapar du förutsättningar för teamet att möta övergripande mål för området genom innovation och ny teknik.

Teamet är en del av Centre of Enablement for Continuous Delivery som stöttar bankens alla affärer. Här kan du vänta dig en bred och utmanande roll med stor möjlighet att driva förändring och se dina medarbetare utvecklas. Du ingår i ledningsgruppen för området och jobbar både strategiskt och operativt för att öka Continuous Delivery inom hela SEB. Du jobbar på det helt nya kontoret i Solna, Arenastaden.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du vara genuint intresserad av människor och att driva förändring inom Continuous Delivery-området. Då utvecklingen sker snabbt och bankens olika områden har varierad mognadsgrad behöver du ha en god kommunikativ och pedagogisk förmåga att få med dig människor på resan. Du behöver ha god kännedom om modern utveckling från leverans och produktion.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap sedan innan, men det viktigaste är att du har en grundläggande teknisk förståelse för modern utveckling inom Microsoft-miljöer. Vi lägger också stor vikt vid din motivation och förmåga att driva förändring i en organisation med många intressenter. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB

www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Johanna Hellman
Telefon 0734 34 64 82
Email Mejla Johanna Hellman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 29 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.