Service Delivery Responsible på SEB, Stockholm

Service Delivery Responsible på SEB, Stockholm

Är du en fena på struktur, relationer och med erfarenhet av projektledning eller service delivery? Här är ditt drömjobb på SEB!

Just nu söker vi dig som har känsla för kvalitet och förmågan att skapa långsiktiga relationer i en interaktiv och innovativ miljö. Som Service Delivery Responsible på SEB i Stockholm kommer du jobba inom ett prioriterat område med framtidens arbetsplatstjänster. Hos oss kommer du få en unik möjlighet i en spännande roll där du kommer utveckla både området och dina egna kunskaper.

Om jobbet

Du kommer vara Service Delivery Responsible för workplace-området. I rollen kommer du ingå i ett team som arbetar med att utveckla, underhålla och leverera tjänster kopplade till området. Det här är en roll där dina projektledande och koordinerade kunskaper uppskattas och kommer till nytta.
Du kommer bland annat:
  • samarbeta med ledningsgruppen inom workplace och intressenter från affären
  • säkerställa leveransen och jobba tillsammans med SEB:s outsourcing partner
  • projektleda och koordinera leveranser inom området
  • säkerställa att vi möter förväntningar kring kvalitet, tidsaspekter och budget
  • genomföra presentationer för interna stakeholders och ta fram business cases
  • räkna på projekt, följa upp budget och engagera dig i upphandlingar och avtalsfrågor
Du blir en ovärderlig team-medlem i en grupp som jobbar med End User Service. Tillsammans ansvarar ni för leverans och service inom hårdvara, print och support samt tjänster såsom bland annat mail och contact center. I närmaste gruppen kommer du jobba med en kunnig Lead Designer, tekniker samt partner. Din arbetsplats blir hos SEB:s nybyggda och prisbelönta huvudkontor i Solna.

VEM ÄR DU?

Till den här rollen söker vi dig som har en stark koordinerande och strukturerad natur. Då rollen innebär mycket kommunikation både internt och extern värderar vi dina sociala och relationsskapande förmågor. Eftersom du är en person i ett mindre team hoppas vi att du liksom vi uppskattar att jobba tillsammans och vill dela med dig av dina kunskaper på ett prestigelöst och positivt sätt.

Vi söker dig med erfarenhet inom projektledning, management-erfarenhet och förståelsen för samarbete med leverantörer. Då du jobbar nära många intressenter inom SEB söker vi dig med erfarenhet av att driva business cases och att hålla presentationer i syfte att skapa en gemensam förståelse och målbild.

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Johanna Hellman
Telefon 0734 34 64 82
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, UX & Webbdesign, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 8 feb (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se