Senior Företagsrådgivare till SEB Norrmalm

Senior Företagsrådgivare till SEB Norrmalm

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB?
Jag heter Jonas Dahlborn och jag är Företagsmarknadschef på SEB Norrmalm. Nu har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika kontor. Här arbetar ca 45 personer inklusive Pension & Försäkring och Private Banking Core, där företagsgruppen består av 10 medarbetare. Då en av våra Rådgivare antar en ny utmaning söker vi dig som tillsammans med ett starkt företagsgäng vill fortsätta att utveckla den bästa företagsmarknaden i Stockholm. Brinner du för kund och affär? Vill du fortsätta att utvecklas i företagsaffären? Då kan du vara vår nästa kollega och vi välkomnar din ansökan.

Om jobbet
Som Senior Företagsrådgivare arbetar du med att utveckla och förädla befintliga kundrelationer i egen kundstock. Du tar ansvar för relation, lönsamhet och risk i din kundstock samtidigt som du också arbetar aktivt med prospektering för att växa din affär. Tillsammans med bankens specialister ser du till att dina kunder får bästa möjliga erbjudande och skapar därigenom varaktiga, hållbara kundrelationer.

Vem är du
Vi söker dig med dokumenterat god erfarenhet från företagsaffären i bank. Du har en god analytisk förmåga med erfarenhet från kreditgivning, ser möjligheter istället för hinder och besitter ett stort mått av affärsmannaskap. Du vågar agera rådgivare snarare än handläggare och du förstår skillnaden.
Eftersom rollen innebär många sociala kontakter är det självklart att du älskar att träffa människor, kan kommunicera väl i både tal och skrift samt är nyfiken till din natur. Du är duktig på att samarbeta, lyssna in och vara generös mot dina kompisar. Helt enkelt vara en god lagspelare där laget går före jaget.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en rolig, omväxlande och utvecklande roll i en miljö som präglas av mycket energi och glädje.
Då vi är ett kontor som besitter mycket djup kompetens inom alla områden får du fantastiska möjligheter att växa som rådgivare med de bästa kollegorna som stöd. Du kommer att arbeta i en grupp som håller ett högt tempo, drivs av allas framgång och som verkligen tar hand om varandra. Om du vill ha roligt på jobbet, arbeta med kompetenta kollegor och drivs av att göra affärer så tveka inte att söka!Läs mer om hur det är att jobba på SEB www.sebgroup.com/career På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. En inkluderande organisation för oss innebär en kultur där vi är nyfikna på olika perspektiv och tankar, där alla kan bidra till sin fulla potential och känner sig uppskattade och respekterade. Mångfald på SEB betyder uppskattning och respekt för varandras skillnader och bakgrund. Alla är välkomna hos oss, oavsett ålder, kön, etnicitet, tro, sexuell läggning eller funktionshinder.

Välkommen med din ansökan!
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med i den här rollen. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 27 maj 2022. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Jonas Dahlborn, företagsmarknadschef (Jonas.dahlborn@seb.se, 070-597 7918) eller kontorschef Mariya Kilic, Mariya.kilic@seb.se eller 070-265 58 60.
SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsätts genom omplacering.

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)