SEB trainee: Intern managementkonsult i Stockholm

SEB trainee: Intern managementkonsult i Stockholm

Vill du vara med och påverka SEBs förändringsresa? Sök den spännande rollen som intern managementkonsult på SEB Way!

Att jobba som intern managementkonsult och delta i SEBs Trainee-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas professionellt i en modern och innovativ organisation.

I din roll inom SEB Way får du möjlighet att driva förändringar i hela banken. Tillsammans med ditt team jobbar du med utmaningar inom olika avdelningar på SEB för att utveckla och driva verksamheten framåt. Som intern managementkonsult har du goda möjligheter att utveckla ett brett internt nätverk eftersom du jobbar i en dynamisk miljö med uppdrag från många olika delar av banken.

Vårt erbjudande till dig

Som trainee på SEBs internationella traineeprogram får du en unik möjlighet till ett omfattande nätverk och djupgående förståelse för finansbranschen, liksom samtidigt som du ställs inför ett flertal professionella och personliga utmaningar.
Vi erbjuder dig:
  • Ett nio månader långt traineeprogram, designat för professionella och personliga utmaningar.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
  • Möjlighet till internationellt utbyte där du under en månad arbetar på en SEB-avdelning utanför Sverige.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

SEB Way har som uppdrag att accelerera och effektivisera förändringsprocessen inom ett flertal affärsområden där det finns behov av externt stöd. SEB Way stöttar affären inom olika områden så som strategi, organisation, processeffektivitet, företagskultur och digitalisering. I rollen som intern managementkonsult leder du workshops med olika affärsområden och skapar nätverk inom hela SEB. Du kommer att arbeta nära och samarbeta med senior management och bidra till SEBs förändringsresa.

Inledningsvis kommer du att stötta i olika affärsutvecklingsinitiativ för att succesivt växa in i ett ökat ansvar. Du kommer att vara en del av ett ambitiöst team som kännetecknas av ett starkt teamarbete. På SEB Way får du möjlighet att jobba i en lärande och inspirerande organisation där du bidrar till att lösa affärsutmaningar och med målsättningen att förbättra SEBs resultat.

Din framtida chef, Cathrine Friman, beskriver arbetet på SEB Way så här:

"På SEB Way har du möjlighet att påverka SEBs framtid. Via ett accelererat förändringsarbete inom SEBs strategiska fokusområden, kommer ditt arbete ha en påverkan på hela banken. Du kommer att arbeta med starkt engagerade, drivna och innovativa kollegor med fokus på samarbete i en ständigt lärande process. Vi strävar alltid efter att bli bättre, både som individer och team, med målet att leverera en service i världsklass. Välkommen!"

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig som vill utmana och vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom ekonomi, IT, teknik, beteendevetenskap eller annan relevant akademisk examen
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
Det är inte ett krav men meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands, samt har erfarenhet av projektledning eller har arbetslivserfarenhet inom området du söker dig till.

Vi söker dig som är en affärs- och lösningsorienterad person med god kommunikativ och analytisk förmåga. Vi värdesätter en stark motivation och ett positivt förhållningssätt till att driva förändring. Du är en god lyssnare och en lagspelare som prioriterar att uppnå teamets mål. Vidare behöver du konstruktivt kunna utmana och ifrågasätta nuvarande arbetssätt för att uppnå konkreta resultat.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 5:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök vår programsida hos TNG: https://www.tng.se/seb-trainee-program
Mer info
Kontaktperson Maria Olofsson
Telefon 0704851214
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/