SEB trainee: IT-Projektledare i Stockholm

SEB trainee: IT-Projektledare i Stockholm

Vill du arbeta med projektledning i en teknisk miljö på SEB? Sök den spännande rollen som IT-Projektledare!

Att jobba som IT-Projektledare och delta i SEBs traineeprogram är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas professionellt i en modern och nytänkande organisation.

I din roll på Project Management Office får du under traineeprogrammet en handledare som involverar och coachar dig i spännande IT-projekt. Omgiven av erfarna projektledare kommer du successivt att driva initiativ på egen hand och få en unik inblick i SEBs olika verksamhetsområden. I projekten samarbetar du med chefer från olika enheter och rapporterar till de olika ledningsgrupperna.

Vårt erbjudande till dig

Som trainee på SEBs internationella traineeprogram får du en unik möjlighet till ett omfattande nätverk och djupgående förståelse för finansbranschen, samtidigt som du ställs inför ett flertal professionella och personliga utmaningar.

Vi erbjuder dig:
  • Ett nio månader långt traineeprogram designat för professionella och personliga utmaningar.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
  • Möjlighet till internationellt utbyte där du under en månad arbetar på en SEB-avdelning utanför Sverige.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

I din roll som IT-Projektledare driver du projekt av varierande omfattning, gemensamt är att projekten är avgörande för bankens digitala förändringsresa. Projekten kommer att variera vad gäller tidsåtgång och område med det gemensamma målet att utveckla innovativa och effektiva IT-lösningar. Exempel på konkreta initiativ är etablering av ny serverhall och utbyte av intern IT-utrustning.

Fokus för tjänsten är att leda projekt framåt med hjälp av agila metoder för att nå uppsatta mål i tid. Som projektledare samarbetar och kommunicerar du med projektgruppen, ledning, IT- avdelningen och andra intressenter, främst interna kontakter men även externa leverantörer. Du får tidigt eget ansvar och kommer snabbt kunna utvecklas både personligen och i din yrkesroll på SEB.

Din framtida chef, Stefan Dahl beskriver arbetet på Project Management Office så här:

"Om du drivs av ledarskap och teknologi, och självständigt vill driva projekt inom spännande områden som har stor betydelse för SEB är detta platsen för dig! Här får du möjlighet att utveckla och tillämpa dina kunskaper från dag ett."

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig som vill utmana och vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:
  • har en akademisk examen inom teknik, IT, statistik, matematik eller motsvarande
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift
Det är inte ett krav men meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands, samt har erfarenhet av projektledning eller har arbetslivserfarenhet inom området du söker dig till.

Vi söker dig som är initiativtagande, målinriktad och är tydlig i din kommunikation för att få projektgruppen att arbeta mot gemensamma mål. I rollen som IT-Projektledare arbetar du tillsammans med många kollegor och behöver därför ha god samarbetsförmåga. Du trivs med många kontaktytor och har förmågan att inspirera andra att prestera sitt bästa.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 5:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök vår programsida hos TNG: https://www.tng.se/seb-trainee-program
Mer info
Kontaktperson Helena Björk
Telefon 0709-513569
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/