SEB Tech Programme: Testare

SEB Tech Programme: Testare

Som Testare på SEB kommer du in i en spännande tid av förändring inom finansiell teknologi!

Som Testare inom Trading Regulatory Reporting hos SEB i Stockholm arbetar du inom ett affärskritiskt område där ditt arbete som Testare är avgörande för teamets framgång. Tillsammans med ditt team säkerställer du att SEB möter regulatoriska krav för att fortsätta leverera produkter och tjänster i världsklass!

Parallellt med rollen som Testare deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.
Din framtida roll och ditt team

I din roll som Testare är du en del av ett växande internationellt team som ansvarar för system för regulatoriska krav och rapportering. Detta är ett affärskritiskt och prioriterat område som skyddar SEB:s globala handelslicenser genom att leverera kvalitativa rapporter till externa aktörer så som Finansinspektionen. Vi ansvarar för flera system i en modern infrastruktur med tekniker som SQL, C#.NET, IBM, Github och mikrotjänster.

Vi erbjuder dig en bred roll med möjlighet att fördjupa dig inom både automatiserad och manuell testning samt integrations- och regressionstestning. Du arbetar nära seniora testare och kommer få möjligheten att lära dig allt inom området hos oss.

Din framtida chef, Eva Dimoula, beskriver arbetet på Trading Regulatory Reporting så här:

"Här kommer du ha en stimulerande och utmanande roll där du ständigt utvecklar din kreativitet och tekniska kompetens. Hos oss blir du en del av ett internationellt team som gillar att ha roligt, dela med sig av kunskap och att utvecklas tillsammans!"

Dina kvalifikationer

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär!

Vi söker dig som:
  • Har en akademisk examen inom IT eller teknik alternativt 2-årig YH-examen inom relevant område.
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste tre åren.
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift.
  • Det är meriterande med kunskaper inom SQL
Som person trivs du i nära samarbeten med dina kollegor och gillar att dela med dig av din kunskap och idéer. Du drivs av att utforska nya sätt att lösa tekniska problem på och är nyfiken på att ständigt lära dig mer. Vidare motiveras du av att säkerställa hög kvalitet i ditt arbete och har förståelse och intresse för hur ditt arbete påverkar organisationen runt dig.

Vi ber dig skicka in din ansökan med CV på engelska.

Varmt välkommen till SEB!

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 22:a januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Amanda Larsson
Email Mejla Amanda Larsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 5 jan 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som arbetsgivare är vi övertygade om att mångfald och inkludering är avgörande för att lyckas och med rätt attityd är du välkommen till vårt team. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på https://sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2023 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program