SEB Tech Programme: Nyfiken Java-utvecklare

SEB Tech Programme: Nyfiken Java-utvecklare

Vill du arbeta i ett framåtlutat team som utvecklar moderna lösningar med ny teknik? Välkommen som Java-utvecklare till SEB!

Som Java-utvecklare hos SEB i Stockholm utvecklar du kvalitativa och säkra system och lösningar som ska fungera över tid. Här får du arbeta i en miljö där traditionella metoder utmanas och innovativa lösningar uppmuntras!

Parallellt med rollen som Java-utvecklare deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.
Din framtida roll och ditt team

Via SEB Tech Programme med start 2023 är det fyra team på SEB som erbjuder dig möjligheten att arbeta som Java-utvecklare. Som en del av ett av dessa team utvecklar du affärskritiska system med fokus på hög säkerhet och tillgänglighet. Ditt arbete är viktigt för kollegor över hela banken och för våra kunder. Exempel på tekniker som du kan komma att arbeta med är Java, React, Angular, SQL, OpenShift och Google Cloud.

Just nu utforskar vi nya arbetssätt och tekniker för att säkerställa att arbetet från krav till fungerande produktion ska ske snabbt och smidigt, med högsta tänkbara kvalitet. Du erbjuds möjligheten att ta ansvar tidigt och påverka SEB:s utveckling framåt.

En framtida kollega beskriver arbetet som Java-utvecklare på SEB så här:

"Som Java-utvecklare hos SEB är möjligheterna många. Vi arbetar med ständig förbättring och tittar på nya tekniker, ramverk och arbetssätt för att effektivisera vårt arbete - här får du möjlighet att påverka."

Dina kvalifikationer

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär!

Vi söker dig som:
  • Har en akademisk examen inom IT eller teknik alternativt 2-årig YH-examen inom relevant område.
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste tre åren.
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift.
  • Det är meriterande med kunskaper inom Java
Vi testar nya vägar tillsammans, och söker dig som är nyfiken och vill vara med i vår utveckling framåt! Ett nära och bra samarbete är något som genomsyrar kulturen på SEB, därför tror vi att du trivs i en miljö där du får samarbeta med andra för att lösa problem och nå gemensamma mål. Du som har ett stort intresse för programmering och ny teknik kommer att trivas hos oss.

Varmt välkommen till SEB!

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 22:a januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Amanda Larsson
Email Mejla Amanda Larsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som arbetsgivare är vi övertygade om att mångfald och inkludering är avgörande för att lyckas och med rätt attityd är du välkommen till vårt team. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på https://sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2023 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program