SEB Tech Programme: .NET-utvecklare

SEB Tech Programme: .NET-utvecklare

Vill du utvecklas inom både backend och frontend-utveckling? Som .NET-utvecklare hos SEB är utvecklingsmöjligheterna många!

Som .NET-utvecklare inom Custody Application hos SEB i Stockholm utvecklar du komplexa och affärskritiska system inom värdepappershandel. Här erbjuds du möjligheten att arbeta med nyutveckling med moderna tekniker och tillhöra ett positivt team med hög kompetens och stark samarbetsvilja för att nå gemensamma mål!

Parallellt med rollen som .NET-utvecklare deltar du även i vårt talangprogram SEB Tech Programme, som ger dig en bred inblick i en stor och komplex, internationell organisation via fördjupat lärande och nätverkande. Med andra ord får du en unik möjlighet att utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt!

Vårt erbjudande till dig

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig goda och spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:
  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.
Din framtida roll och ditt team

Du kommer tillhöra ett kompetent team som utvecklar applikationer som möjliggör värdepappershandel för stora finansiella institut - en affär där SEB är marknadsledande i Norden! Vi som tillhör Custody Application trivs på arbetet och vår kultur kännetecknas av öppenhet och transparens i arbetet. Vi tror på samarbete och här finns ett coachande och tillåtande ledarskap.

Vi använder oss av Azure DevOps och programmerar i C# .NET i backend och Angular i frontend. Vi utvecklar i Kubernetes som container-lösning och kommer i framtiden att påbörja en resa mot Google Cloud Platform där du kommer vara en bidragande faktor. Här finns därmed stora möjligheter för dig att utvecklas i din roll!

Din framtida chef, Carl-Jonas Ångström, beskriver arbetet på Custody Application så här:

"Du blir en del av ett välkomnande och agilt team med god sammanhållning. Vi värdesätter kunskapsdelning inom teamet och parprogrammerar mycket i vårt dagliga arbete. Utöver utveckling i både frontend och backend kommer du dessutom att få vara en del av vår spännande molnresa!"

Dina kvalifikationer

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär!

Vi söker dig som:
  • Har en akademisk examen inom IT eller teknik alternativt 2-årig YH-examen inom relevant område.
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste tre åren.
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift.
  • Det är meriterande med kunskaper inom .NET
Inom teamet värdesätter vi samarbete högt och därför tror vi att du tycker om att arbeta nära andra och att ha många kontaktytor internt. Du tar egna initiativ för att komma framåt i ditt arbete och tar ansvar för din uppgift och dina resultat. Om du dessutom vill arbeta i en miljö med mycket problemlösning, kommer du att trivas hos oss!

Varmt välkommen till SEB!

Vill du veta mer om SEB:s Tech Programme? Nu på måndag den 28 november klockan 11:30 arrangerar vi på Ada Digital tillsammans med vårt moderbolag TNG Jobbshopping Live - ett direktsänt event där du får konkreta söka jobb-tips. Under avsnittet får du som tittare veta allt om SEB:s Tech Programme. Du streamar kostnadsfritt via länken (och kan självklart titta i efterhand): https://lnkd.in/eQdA4CJW

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 22:a januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Amanda Larsson
Email Mejla Amanda Larsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som arbetsgivare är vi övertygade om att mångfald och inkludering är avgörande för att lyckas och med rätt attityd är du välkommen till vårt team. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på https://sebgroup.com/career

Läs också gärna mer om SEB Tech Programmes upplägg och de andra lediga positionerna till starten 2023 här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/tech-program