Rådgivare med fokus på mindre företag till SEB i Globen

Rådgivare med fokus på mindre företag till SEB i Globen

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB?
Globen är ett renodlat rådgivningskontor med 12 härliga kollegor som alla har olika erfarenheter och löser saker på olika sätt och genom att dela med sig så säkerställer vi att vi utvecklas och lyckas tillsammans. I vår vardag är också Pension & försäkringsrådgivare, Private Banking och mäklarsamarbetet en naturlig del.

Om jobbet
I rollen som Rådgivare arbetar du med att utveckla och förädla befintliga kundrelationer i kontorets kundstock. Du kommer också att arbeta med prospektering för att attrahera nya företagskunder till SEB. För att lyckas i uppdraget krävs ett stort affärsdriv, engagemang och en god samarbetsförmåga. Du är med och bidrar till att SEB blir det självklara valet för företag,ägare och anställda i vår marknad. Genom nya hållbara affärsmöjligheter säkerställer du försäljning baserat på kundernas identifierade behov och därmed stärker du vårt varumärke för såväl våra företag som dess ägare och anställda på vår marknad.

Vem vi letar efter
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från bank eller motsvarande, är nyfiken på företagsaffären och vill fördjupa dina kunskaper inom entreprenörskap och företagande. Du är en teamspelare som med mycket energi, nyfikenhet och positivitet tar dig anaffärsmöjligheter hos våra kunder och blivande kunders verksamhet. Jobbet kräver Swedsec licens (inkl certifiering försäkringsförmedling)samt bolånelicens. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet från liknande arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av kreditgivning mot företagoch placeringsrådgivning. Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en rolig, omväxlande och utvecklande roll där du får chansen att växa som rådgivare tillsammans med övriga duktiga medarbetare. Kontoret präglas av en av en varm och trevlig stämning, en vilja av att göra affärer och en mycket hög kompetens inom alla grupper som finns representerade.
Läs mer om hur det är att jobba på SEB www.sebgroup.com/career På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. En inkluderande organisation för oss innebär en kultur där vi är nyfikna på olika perspektiv och tankar, där alla kan bidra till sin fulla potential och känner sig uppskattade och respekterade. Mångfald på SEB betyder uppskattning och respekt för varandras skillnader och bakgrund. Alla är välkomna hos oss, oavsett ålder, kön, etnicitet, tro, sexuell läggning eller funktionshinder. Välkommen med din ansökan!
Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med i den här rollen. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 30 maj 2022. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Christina Andersson, Kontorschef på christina.e.andersson@seb.se

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)