Produktägare Digital Workplace till SEB, Stockholm

Produktägare Digital Workplace till SEB, Stockholm

Ta ett helhetsansvar över SEB:s digitala tjänsteleverans som täcker över 16 000 kollegor som Produktägare i Stockholm!

Vi på Digital Workplace hos SEB är ansvariga för de tjänster och lösningar som möjliggör för interna och externa digitala möten. Eftersom verktygen används av hela SEB är det viktigt för oss att ständigt förbättra våra digitala tjänster för att i sin tur förenkla vardagen för våra användare. Med ett helhetsansvar över tjänsteleveransen kommer du som Produktägare driva och prioritera ny funktionalitet och optimering för produkter som används av över 16 000 kollegor.

Om jobbet

Rollen som Produktägare hos oss täcker ett brett område med stor variation i det dagliga arbetet. Inom Digital Workplace stöter du på produkter som sträcker sig från Microsofts produkter för digital samverkan som Teams och Exchange till samtalslösningar som vår tradingtelefoni. Genom ett brett nätverk och i samarbete med våra agila team samt externa leverantörer kommer du driva vårt område framåt. Bland annat kommer du:
  • Planera och ansvara för teamets leveranser tillsammans med Lead Design
  • Bedriva affärsutveckling genom att samla in och förstå behov samt omsätta detta till features som går vidare till utveckling
  • Vara kontraktansvarig och driva vidare- samt förbättringsarbetet mot externa leverantörer
  • Ha en nyckelroll i att driva och guida teamets insatser som Scrum Master, både på kort- och långsikt.
Ditt team
Du kommer tillhöra vårt Digital Workplace-område som består av tvärfunktionell kompetens i både Solna och Vilnius. Vi utgör en viktig kugge i SEB:s transformation och har stort fokus på kunskapsdelning och samarbete där ingen fråga är för dum. Du kommer jobba nära tekniska specialister och verksamhetsnära roller både internt och externt.

Vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna. När vi inte arbetar remote finns här restauranger, ett toppmodernt företagsgym och möjligheten att delta i gruppträningspass varje vecka. Vi tillämpar en hybrid modell där vi arbetar både hemifrån och på kontoret.

VEM ÄR DU?

Eftersom du har kontakt med många intressenter och kollaborerar dagligen med andra, är det viktigt att du har en god förmåga att samarbeta och knyta kontakter internt, och externt med nya och befintliga aktörer. Vi söker dig som är kunddriven och målinriktad med stort intresse för digital utveckling. Du har ett öga för detaljer men är samtidigt kapabel att se helheten och ta beslut som är rätt för hela företaget.

Förutom ett öppet och målinriktat förhållningssätt, ser vi gärna att du till denna roll tar med dig erfarenhet av produktägarrollen eller leveransansvar. Du har djup förståelse för agila processer, utveckling och är van att samla in behov samt omsätter dessa till tekniska lösningar.

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Gustaf Hallqvist Osterman
Telefon 0736544607
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef, Data & IT, UX & Webbdesign, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.