Nyfiken DBA till SEB i Stockholm

Nyfiken DBA till SEB i Stockholm

Nu finns en öppning för dig som DBA och motiveras av utveckling och en teknisk expertis hos SEB i Stockholm.

Här kommer du tillhöra en expertgruppering inom SEB med fokus på databaser där ditt jobb kommer uppskattas, synas och göra skillnad. Som DBA kommer du aktivt bidra till vidareutveckling och automatisering av flertalet av SEBs kärnsystem.

Om jobbet

I rollen som DBA får du möjlighet att lyfta SEB databasmiljöer till nya nivåer både vad gäller teknik, funktion och design. Du som trivs som DBA och vill lära dig IBMs DB2 kommer hitta hem hos oss. Här kommer du ingå i en expertfunktion som jobbar strategiskt med lösningar för SEBs hela utvecklingsorganisation. Här väntar en vardag då du utöver databasdesign och modulering kommer ha många kontaktytor internt då vi jobbar supporterande mot andra delar i organisationen. Du kommer bland annat:
  • Designa, utveckla och förvalta våra DB2 databaser på zOS-plattformen
  • Involveras i verktygsval och vidareutveckling av arbetsmetoder
  • Implementera ny teknik och verktyg för automation
  • Hantera prestandafrågor för våra databasmiljöer
Du kommer tillhöra ett team om 8 personer som tillsammans ansvarar för DB2-databaserna på zOS-plattformen. Inom teamet finns en bred och djup kompetensspridning och här finns viljan att dela kunskapen med dig. Utöver kontakt med interna utvecklingsteam kommer du också ha kontakt med den interna driften på SEB.
SEB är nu mitt i en förändringsresa där vi arbetar enligt "SAFe for teams", vilket innebär att kollegor från IT, affär och operations organiseras i Tribes och Domäner. Inom de affärsnära teamen finns det ett stort engagemang och en vilja att samarbeta med varandra för att skapa de bästa lösningarna. Vi sitter i attraktiva lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna.

VEM ÄR DU?

Som person har du en strävan efter att utvecklas och är nyfiken på att prova nya metoder och tekniker. Hos oss finns möjligheten att bidra och du kommer vara med och påverka både arbetssätt och våra miljöer. Det är ett plus om du har erfarenhet av att jobba agilt då vi just nu skalar vårt agila arbetssätt. Du måste kunna kommunicera obehindrat skriftligt och muntligt på svenska och engelska.
Tekniskt har du en bakgrund som DBA och trivs med att jobba serviceorienterat mot dina kollegor. Du behöver ha tidigare erfarenhet av DBA-uppgifter som datamodulering och databasdesign inom zOS plattformen.

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Linda Segerman
Telefon 0709-809986
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 10 juni 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se