Internationellt traineeprogram på SEB i Stockholm

Internationellt traineeprogram på SEB i Stockholm

Vill du vara med och förändra en hel bransch och är nyfiken på hur framtidens bank kommer att se ut? Sök jobb som trainee på SEB!

Är du student, tar snart examen eller är i början av din karriär? I SEB:s internationella traineeprogram erbjuder vi ett brett spektrum av roller inom olika områden i banken. Som trainee på SEB:s internationella traineeprogram får du ett kvalificerat och utvecklande jobb som redan från start är fullmatat med spännande affärsutmaningar!

Nästa programstart är i september 2023 och du är redan nu välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande till dig

Som trainee på SEB får du en unik möjlighet till ett omfattande nätverk och djupgående förståelse för finansbranschen, samtidigt som du ställs inför ett flertal professionella och personliga utmaningar.

SEB erbjuder dig:
 • Ett nio månader långt traineeprogram med start i september 2023 designat för professionell och personlig utveckling.
 • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
 • Möjlighet att arbeta utomlands på ett annat SEB-kontor i anslutning till programmet.
 • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.
Din framtida roll och ditt team

Redan från början anställs du i en specifik roll där praktisk arbetstillämpning varvas med utbildning för att ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas och att göra en spännande karriär inom SEB.

Det här året kan du söka jobb som:
 • Risk Analyst
 • Process Analyst
 • Business Analyst
 • Equity Research Analyst
 • Business Developer
 • Fixed Income Derivatives Sales
 • IT Risk & Security Manager
 • Sustainability Product Developer
 • Sustainability Business Developer
Ta reda på mer om traineeprogrammet och upptäck alla lediga positioner här: https://sebgroup.com/sv/karriar/vem-ar-du/nyexaminerade-och-studenter/internationellt-traineeprogram

Dina kvalifikationer

Vi letar efter dig med passion för affärer och trivs i en föränderlig miljö. Du får gärna utmana oss, nu och i framtiden. Vi söker dig som:
 • Har en akademisk examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste tre åren
 • Har kortare arbetslivserfarenhet
 • Är flytande i engelska, i tal och skrift
Det är inte ett krav men meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands, eller har arbetslivserfarenhet inom området du söker dig till.

Vi söker dig som gillar att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. Du tar ansvar för ditt arbete och är medveten om egna styrkor och utvecklingsområden, samt utnyttjar gärna möjligheter till att lära dig nya saker för en spännande framtid inom SEB.

Vill du veta mer om SEB:s International Trainee Programme? Nu på måndag den 28 november klockan 11:30 arrangerar vi på TNG tillsammans med vårt dotterbolag Ada Digital Jobbshopping Live - ett direktsänt event där du får konkreta söka jobb-tips. Under avsnittet får du som tittare veta allt om SEB:s traineeprogram. Du streamar kostnadsfritt via länken (och kan självklart titta i efterhand): https://lnkd.in/eQdA4CJW

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret i annonserna för de specifika rollerna med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 8:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Marie Der Nercessian
Telefon 0720101676
Email Mejla Marie Der Nercessian
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/