Internationellt traineeprogram på SEB i Stockholm

Internationellt traineeprogram på SEB i Stockholm

Vill du vara med och förändra en hel bransch och är nyfiken på hur framtidens bank kommer att se ut? Sök jobb som trainee på SEB!

Är du student och tar snart examen? Eller är du i början av din karriär inom bank, finans, ekonomi, IT, statistik, matematik, analys eller beteendevetenskap? Vad sägs om ett trainee-jobb som marknadsanalytiker, affärsutvecklare, analytiker eller kanske produktägare? Som trainee på SEB:s internationella traineeprogram får du ett kvalificerat och utvecklande jobb som redan från start är fullt med spännande affärsutmaningar!

Nästa programstart är i september 2021. Ansökningsperioden är öppen redan nu och du är välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande till dig

Som trainee på SEB får du en unik möjlighet till ett omfattande nätverk och djupgående förståelse för finansbranschen, samtidigt som du ställs inför ett flertal professionella och personliga utmaningar.

Vi erbjuder dig:
 • Ett nio månader långt traineeprogram designat för professionella och personliga utmaningar.
 • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
 • Möjlighet att arbeta utomlands på ett annat SEB-kontor i anslutning till programmet. (På grund av pågående pandemi kan antalet resor och praktik utomlands påverkas. Traineeprogrammet kommer att följa bankens resepolicy och begränsningar avseende Covid-19).
 • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Programmet startar i september 2021 och redan från början anställs du i en specifik roll där praktisk arbetstillämpning varieras med utbildning, för att ge dig de bästa förutsättningarna att utvecklas och att göra en spännande karriär.

I traineeprogrammet 2021 kan du bland annat söka jobb som:
 • Intern Managementkonsult
 • Analytiker
 • Affärsutvecklare
 • Produktägare
 • Affärsutvecklare inom IT
 • Kundanalytiker
Ta reda på mer om traineeprogrammet och läs mer om alla lediga positioner här: https://www.tng.se/seb-trainee-program

Dina kvalifikationer

Vi letar efter dig med passion för affärer och som trivs i en föränderlig miljö. Du får gärna utmana oss, nu och i framtiden. Dessutom vill vi att du:
 • har en akademisk examen inom ekonomi, finans, teknik, IT, statistik, matematik eller beteendevetenskap
 • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har en kortare yrkeserfarenhet
 • är flytande i engelska, i tal och skrift
Det är meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands, samt har erfarenhet av projektledning eller service.

Vi söker dig som gillar att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. Du tar ansvar för ditt arbete och är medveten om dina egna styrkor och utvecklingsområden, samt gärna drar nytta av möjligheten att lära dig nya saker.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedInprofil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 10 januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök programsidan hos TNG: https://www.tng.se/seb-trainee-program
Mer info
Kontaktperson Maria Olofsson
Telefon 0704851214
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 16 dec 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/