Internationellt traineeprogram på SEB i Stockholm

Internationellt traineeprogram på SEB i Stockholm

Vill du vara med och förändra en hel bransch och är nyfiken på hur framtidens bank kommer att se ut? Sök jobb som trainee på SEB!

Är du student, tar snart examen eller är i början av din karriär inom bank, finans, ekonomi, IT, statistik, juridik, matematik eller beteendevetenskap? Som trainee på SEBs internationella traineeprogram får du ett kvalificerat och utvecklande jobb som redan från start är fullmatat med spännande affärsutmaningar!

Eller vad sägs om ett trainee-jobb som affärsutvecklare, projektledare, analytiker eller kanske UX-designer? Nästa programstart är i september 2020 och du är redan nu välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande till dig

Som trainee på SEBs internationella traineeprogram får du en unik möjlighet till ett omfattande nätverk och djupgående förståelse för finansbranschen, samtidigt som du ställs inför ett flertal professionella och personliga utmaningar.

Vi erbjuder dig:
 • Ett nio månader långt traineeprogram designat för professionella och personliga utmaningar.
 • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
 • Möjlighet till internationellt utbyte där du under en månad arbetar på en SEB-avdelning utanför Sverige.
 • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.
DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Du börjar direkt din anställning hos SEB i en specifik roll och team, inom ett av bankens prioriterade affärsområden. Här får du en mentor som stöttar dig i din utveckling samtidigt som du organiskt växer in i din roll. Du har gemensamma trainee-utbildningar, möter medarbetare från olika delar av banken, lokalt och internationellt som växer till ett värdefullt nätverk.

Det här året kan du bland annat söka jobb som:
 • Business developer
 • Intern managementkonsult
 • User experience designer
 • Technical delivery lead
 • IT projektledare
Ta reda på mer om traineeprogrammet och upptäck alla roller för 2020 här:

https://www.tng.se/seb-trainee-program

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig som vill utmana och vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:
 • har en akademisk examen inom ekonomi, juridik, IT, statistik, matematik, beteendevetenskap, teknik eller motsvarande
 • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
 • är flytande i engelska, i tal och skrift (för vissa positioner är flytande svenska också ett krav)
Det är inte ett krav men meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands, samt har erfarenhet av projektledning eller har arbetslivserfarenhet inom området du söker dig till.

Vi söker dig som gillar att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. Du tar ansvar för ditt arbete och är medveten om egna styrkor och utvecklingsområden, samt utnyttjar gärna möjligheter till att lära dig nya saker.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 5:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök vår programsida hos TNG: https://www.tng.se/seb-trainee-program
Mer info
Kontaktperson Hanna Sjöberg
Telefon 0706600325
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/