Internationellt trainee-program på SEB i Stockholm

Internationellt trainee-program på SEB i Stockholm

Vill du vara med och förändra en hel bransch och är nyfiken på hur framtidens bank kommer att se ut? Sök jobb som trainee på SEB!

Som trainee i SEB:s internationella trainee-program 2019 får du en unik möjlighet att bygga nätverk och få en djup förståelse för bank, finans och ekonomi, liksom professionella och personliga utmaningar.

Vad sägs om ett trainee-jobb som riskanalytiker, affärsutvecklare, trader, konceptutvecklare eller lösningsarkitekt? Vi har bland annat spännande roller för dig som läst finans, ekonomi, IT, statistik, matematik och management. Du börjar din anställning hos oss i en specifik roll, samtidigt som du går olika gemensamma trainee-utbildningar, tar dig an verkliga business case, har ett internationellt utbyte och även kortare eller längre rotationer inom olika delar av banken. Du har också stora möjligheter att själv påverka innehållet i ditt trainee-program utifrån din ambition och din roll.

Vårt erbjudande till dig

SEB strävar efter att vara en arbetsplats som attraherar och behåller människor som vill växa och utvecklas och som arbetar för att hjälpa våra kunder att nå sina mål. Vill du, så skapar vi utvecklingsmöjligheter och vi jobbar för att våra medarbetare alltid ska känna sig uppskattade, inkluderade och engagerade.

Som trainee erbjuder vi dig:
 • Ett nio månader långt trainee-program med både professionella och personliga utmaningar.
 • Möjlighet till internationellt utbyte där du under en månad arbetar på någon av SEB:s siter utanför Sverige.
 • Heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEB:s anställningsförmåner.
DET HÄR ÄR DITT TRAINEEPROGRAM

Du börjar din anställning som trainee i en specifik roll. Trainee-programmet startar i september 2019. Du får möjlighet att skapa ett värdefullt nätverk, får insikt i bankens olika affärsområden, i kombination med att du organiskt växer in i en roll som du kan utvecklas vidare inom. Du kan bland annat jobba som:
 • Business Developer
 • Risk Analyst
 • Account Manager
 • Service Delivery Responsible
 • Solution Architect
Ditt trainee-program består av tre delar; gemensamma utbildningsveckor, individuell utbildning och utveckling inom din specifika tjänst. Du hittar alla trainee-roller för 2019 här: https://www.tng.se/seb-trainee-program

Hälsning från seb

På SEB letar vi efter dig som vill utmana och hjälpa oss i vår spännande digitala transformation. Det finns många nya spelare inom bankområdet och vi måste vara snabbfotade och utmana oss själva för att hitta nya lösningar. Här har du stor möjlighet att göra skillnad!

För att trivas hos oss är du passionerad, ödmjuk och har en vilja att ta ansvar för din egen utveckling. Vår vision är att leverera service i världsklass till våra kunder och därför söker vi dig som är engagerad, tänker kund först och drivs av att samarbeta för att hitta enkla lösningar.

VI VILL HA DIG!

Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en riktig kick-start i din karriär. Och vi vill att du:
 • har en akademisk examen inom ekonomi, juridik, IT, statistik, matematik, teknik eller motsvarande
 • är (eller snart är) nyutexaminerad eller har viss yrkeserfarenhet
 • är flytande i engelska, i tal och skrift. (För vissa positioner är flytande svenska också ett krav.)
Det är inte ett krav men meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands, samt har erfarenhet av projektledning eller har arbetslivserfarenhet inom området du söker dig till.

Du gillar att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. Du tar ansvar för ditt arbete och är medveten om egna styrkor och utvecklingsområden, samt utnyttjar gärna möjligheter till att lära dig nya saker.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Sök jobbet snarast om du är intresserad! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök vår programsida hos TNG: https://www.tng.se/seb-trainee-program
Mer info
Kontaktperson Julia Wengse
Telefon 0768 72 57 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Trainee
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/