IT Support till SEB i Stockholm

IT Support till SEB i Stockholm

Var med och bidra till en tillförlitlig och effektiv supportprocess hos en av Nordens största IT-arbetsgivare!

Beskriver du dig själv som lösningsorienterad och kommunikativ med ett tekniskt intresse? I rollen som Support Specialist hos SEB i Stockholm får du en vardag fylld med variation. Samtidigt som du bidrar med tillförlitlighet och effektiviserar supportprocessen skapar du ett stort kontaktnät över hela banken. Du blir även del i en modern organisation i framkant som värnar om utvecklingsmöjligheter i alla dess slag.

Om jobbet

Som Support Specialist kommer du arbeta med IT support i 2nd line för de bankapplikationer som möter våra kunder, exempelvis internetkontoret och mobila appar. Du kommer främst verka inom vårt ärendehanteringssystem, analysera tekniska incidenter och arbeta med ständiga förbättringar för att säkerställa en effektiv och pålitlig process. Just nu händer det mycket inom vårt område och du kommer ha möjlighet att påverka vårt framtida arbetssätt.

Vi erbjuder dig
  • En arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och resurser för lärande
  • Att bli en del av en organisation där förändring och utveckling står i centrum
  • Möjligheten att skapa förutsättningar för våra kunder och förbättra vårt arbetssätt
  • Ett team med högt engagemang, glädje och gemenskap.
Ditt team
På SEB i Stockholm välkomnas du in i en modern organisation som låter sina medarbetare utvecklas tillsammans med verksamheten! Du kommer vara en del av området Front Solutions inom Common Solutions & International sites på SEB. Ditt närmsta team är 10 kollegor, bestående av Support Specialister och Configuration Managers. Teamet karaktäriseras av öppenhet och samarbete. Du kommer även att ha kontakt med utvecklingsteam över hela banken.

Vi har en hybrid lösning med möjlighet att jobba hemifrån 2 dagar i veckan. Vårt moderna och trevliga kontor ligger i Stockholm, Solna, bredvid Mall of Scandinavia.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som tidigare har arbetat i en supporterande roll, gärna teknisk support eller i en IT administrativ roll. För att lyckas i rollen har du en god kommunikationsförmåga och frodas snarare än räds för att tala med nya människor. Vidare är du initiativtagande då du snabbt ska kunna agera och lösa incidenter samt uppskattar att samarbeta med andra. Du är flytande i svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

Om du har erfarenhet och/eller kunskap av databaser (Oracle, MSSQL) är detta meriterande.

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Julia Andersson
Telefon 0702444717
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 14 sept 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.