IT Specialist inom digitala mötestjänster till SEB

IT Specialist inom digitala mötestjänster till SEB

Bidra till SEB:s molnresa och framtida digitala mötestjänster som berör 16 000 användare i rollen som IT specialist i Stockholm!

Vi på Digital Workplace jobbar med utveckling och modernisering av SEB:s digitala arbetsplatstjänster genom implementering av den senaste tekniken. Tillsammans med ett öppet och samarbetsvilligt team kommer du jobba med att utveckla våra mötestjänster och teknik runt dessa med fokus på Microsoft Teams. Våra tjänster används globalt av 16 000 användare i 20 länder. Vi är ett prioriterat område i banken och har ett stort fokus just nu på produkt- och tjänsteutveckling i och med ett ökat krav på digitala mötestjänster.

Om jobbet

Vårt mål är att modernisera tjänsteleveranserna för att säkerställa att den dagliga verksamheten kan fortlöpa vid det ökade behovet av en digital samverkan. Du jobbar med drift, förvaltning samt utveckling av befintliga och nya applikationer och tjänster med huvudinriktning mot digital samverkan. Utöver det är hela teamet med och planerar roadmap samt medverkar i strategiska beslut. Vi är en stor organisation med en komplex IT-miljö som har spännande utmaningar i att utveckla våra digitala mötestjänster med ny teknik.

Ditt team
Teamet du tillhör heter Digital Meeting Solutions som är en del av Digital Workplace. Vi är sex personer i teamet som är uppdelade i Stockholm och Vilnius. Vårt arbete innebär samarbete och dialog med både interna och externa intressenter. Vi arbetar agilt och vi är duktiga på att driva saker framåt och ha kul tillsammans på jobbet - vi letar därför efter en likasinnad.

Den svenska delen av teamet sitter på det nya kontoret i Arenastaden, Solna och jobbar både på plats och hemifrån.

VEM ÄR DU?

För oss är det viktigt att vi jobbar som ett lag, där öppenhet och lärande är viktiga ledord. Vi ser gärna att du delar denna inställning och dessutom inte räds för att komma med dina egna idéer. Du är prestigelös och drivs av att lösa problem för att skapa rätt förutsättningar för vår framgång. En god kommunikationsförmåga behövs också där du kan förmedla budskap på ett enkelt och lyhört sätt utifrån mottagare, på både svenska och engelska.

Tekniskt har du tidigare erfarenhet av stora komplexa IT-miljöer samt Microsofts produkter och tjänster. Du håller dig uppdaterad inom området och de senaste nyheterna. I punktform är nedan listade områden relevanta för tjänsten:
  • Kunskap och erfarenhet inom Microsoft 365 och Azure med inriktning på Microsoft Teams
  • Kunskap och erfarenhet av andra mötesverktyg/tjänster
  • Kunskap och erfarenhet av arbete med lösningar för teknik i mötesrum
  • Kunskap och erfarenhet inom större internationella organisationer
LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Gustaf Hallqvist Osterman
Telefon 0736544607
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 6 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.