Fullstack .NET-utvecklare till SEB i Stockholm

Fullstack .NET-utvecklare till SEB i Stockholm

Söker du ett jobb där du kan göra skillnad och fokusera på innovation och ny teknik? Sök då Fullstack .NET-utvecklare till SEB!

Här finns möjlighet för dig att ta del av det bästa av två världar: Här kommer du in i en start up-miljö med stort fokus på nytänkande och ständigt testa nya tekniker och metoder. Samtidigt som du kommer erbjudas tryggheten hos SEB, med generösa förmåner och mycket stora utvecklingsmöjligheter.

Om jobbet

Här kommer du att vara en del av ett inspirerande och kunnigt team bestående av bl.a. utvecklare, produktägare och UX-designers som alla motiveras av innovation och förändringar. Här kommer du jobba i en modern utvecklingsmiljö med tekniker som .NET Core, Angular och CSS.

Du kommer verka inom området Savings and Investments, där du tillsammans med ditt team kommer bygga en helt ny digital upplevelse för våra kunder inom Kapitalförvaltning.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att jobba över hela stacken, där din främsta styrka ligger inom .NET, men där du också har goda kunskaper inom Javascript, CSS, Angular eller motsvarande.

Här kommer du att få stora möjligheter att påverka och komma med dina egna idéer. Därav ser vi gärna att du är självständig och kan ta egna initiativ och ett stort ansvar, samtidigt som du brinner för innovativa lösningar på komplexa problem. Helt enkelt, om du har en passion för att lära dig ny teknik, plattformar och verktyg så kommer du att trivas här!

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Mathias Jonsson
Telefon 0708 53 52 06
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 6 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se