Företagsrådgivare till SEB Norrmalm

Företagsrådgivare till SEB Norrmalm

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB?
Hej, jag heter Jonas Dahlborn och är företagsmarknadschef på SEB Norrmalm, vårt citykontor. Vårt framgångsrika kontor söker nu en Företagsrådgivare. Vi söker dig som vill utvecklas inom företagsaffären och göra skillnad för våra kunder och bygga långsiktiga relationer. Då en av våra duktiga kollegor går vidare mot nya utmaningar, söker vi nu dennes ersättare. Vi söker således dig som vill vara med och bygga vårt team.
Om jobbet I rollen som Företagsrådgivare har du i första hand ett operativt och strategiskt ansvar för bolagen i din kundportfölj och bidrar aktivt till att kunderna når sina långsiktiga mål och ambitioner. Du kommer att arbeta med rådgivningsmöten i enlighet med vår metodik för hållbar rådgivning och du ansvarar för att din rådgivning säkerställer försäljning baserat på kundernas identifierade behov. Som företagsrådgivare på SEB Norrmalmkommer du att arbeta i ett företagsteam bestående av totalt 10 personer. Företagsteamet består av företagsrådgivare och biträdande företagsrådgivare samt företagsmarknadschef. Det finns därför stora möjligheter till utveckling.
Vår fortsatta ambition är att växa vår marknadsandel, så prospektering är och förblir en viktig del i vår strategi framåt.
Vem är duDu är en lagspelare som brinner för service och försäljning, och du är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Du tar eget ansvar för din kompetens och delar med dig av din kunskap i teamet. Du är prestigelös och det är viktigt att kunna samverka både inom och utom teamet för att skapa bästa affärsresultat och kundnöjdhet. Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med i den digitala omställning SEB gör just nu. Drivkraft och ett gott affärsmannaskap är viktiga egenskaper i den här rollen samt en god förståelse för en entreprenörs vardag och utmaningar.
Vi söker dig som arbetar i företagsaffären idag och som har bra historik både vad gäller att ta hand om befintliga kunder och nykundsrekrytering. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och erfarenhet från liknande arbete. Du har Swedsec licens (inkl. certifiering försäkringsförmedling)
Vad vi erbjuderVi erbjuder ett spännande jobb i en arbetsmiljö där du har stora möjligheter att utvecklas i rollen. En arbetsplats som präglas av stort affärsfokus med prestigelösa kollegor som bidrar till en god teamkänsla och kul på jobbet!
Kontoret består av ca 45 medarbetare inom Privatmarknad, Pension & Försäkring, Private Banking samt Företag. Vi verkar i en expansiv och attraktiv marknad där vi har höga målsättningar att växa och ta en ännu starkare position.
Läs mer om hur det är att jobba på SEB www.sebgroup.com/career På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. En inkluderande organisation för oss innebär en kultur där vi är nyfikna på olika perspektiv och tankar, där alla kan bidra till sin fulla potential och känner sig uppskattade och respekterade. Mångfald på SEB betyder uppskattning och respekt för varandras skillnader och bakgrund. Alla är välkomna hos oss, oavsett ålder, kön, etnicitet, tro, sexuell läggning eller funktionshinder.
Välkommen med din ansökan!Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på kontoret på Norrmalm. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan så snart som möjligt, men senaste datum för ansökan är 27 Maj 2022. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Företagsmarknadschef jonas Dahlborn på telefon 070-5977918 eller på mail jonas.dahlborn@seb.se.
SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsätts genom omplacering.

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)