Företagsrådgivare till Södertälje

Företagsrådgivare till Södertälje

Har du passion för företagsaffären och vill göra skillnad för våra kunder genom att bygga långsiktiga relationer i en spännande lokal marknad? Kom då och bli en del av vårt härliga team i Södertälje. Vi söker nu en Företagsrådgivare med gedigen erfarenhet till vårt kontor i Södertälje som tillsammans med kollegorna vill vara med och bidra på vår tillväxtresa.
Om jobbet I rollen som Företagsrådgivare är du en partner som är med och bidrar till att våra kunder når sina långsiktiga mål och ambitioner genom att aktivt lyssna, identifiera och agera på insikter. Du har ett såväl strategiskt som operativt ansvar för dina kunder samt att prospektera och ta ägarskap för att bygga och utveckla din kundportfölj. Vår ambition är att växa i marknaden och att hitta nya hållbara affärsmöjligheter, så möten med nya kunder och att bygga ett kontaktnät är en viktig del i din roll. Vi är 20 personer med privatmarknad, företagsmarknad, Private Banking samt Pension & Försäkring som jobbar tillsammans i ett team. Vi har precis flyttat till helt nybyggda lokaler som skapar stora affärsmöjligheter.
Vem är duDu är en lagspelare som förstår värdet av samarbete för kundens, teamets och ditt eget bästa. Du är duktig på att bygga långsiktiga kundrelationer och gilla att hitta nya affärsmöjligheter. Du ser förändring som en möjlighet och vill vara med i den hållbara & digitala omställningen SEB gör just nu. Du har ett starkt utvecklat självledarskap och god förståelse för företagande och ett företags vardag samt olika faser. Ta ägarskap, se affärsmöjligheter, drivkraft och ett gott affärsmannaskap är viktigt i den här rollen, liksom en god analytisk förmåga. Du har gedigen erfarenhet i rollen samt Swedsec licens (inkl certifiering försäkringsförmedling IDD). Mycket god erfarenhet av kreditarbete och relevant kunskap om våra tjänster är meriterande.
Vad vi erbjuderVi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas i rollen genom såväl interna som externa nätverk samt delta på olika event. Dessutom en arbetsplats som präglas av stort affärsfokus och att jobba tillsammans med alla prestigelösa och glada kollegor bidrar till att vi har kul på jobbet.
Välkommen med din ansökan!Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med i rollen och på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är 20 augusti. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Tomas Onsfalk, Kontorschef, på tele 070-668 57 17 eller tomas.onsfalk@seb.se.

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)