Data Warehouse-utvecklare, SEB Kort Stockholm

Data Warehouse-utvecklare, SEB Kort Stockholm

SEB är en ledande nordeuropeisk koncern för finansiella tjänster med internationellt perspektiv och samtidigt en av Nordens största IT-arbetsgivare. Bankväsendet förändras snabbt och vi är stolta över vår entreprenörsanda och innovationskraft Finansiell kunskap, teknik och digitala lösningar är kärnan i SEB:s affär. Våra medarbetare inom IT och Tech arbetar hårt för att framtidssäkra SEB:s digitala arkitektur och produkter för att fortsatt leverera service i världsklass till våra kunder. Vill du vara en del av SEB?
SEB Kort är Nordens ledande kortföretag och arbetar med en rad kända varumärken, varav det mest kända är Eurocard samt ett 40-tal olika samarbetspartners. SEB Kort har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom filialer med ca 600 medarbetare varav 150 inom IT-verksamheten.
Gillar du variation? Som Data Warehouse-utvecklare hos SEB får du jobba med ett end-to end-perspektiv i nära dialog med affären!

Vad du kommer att göra
Välkommen till SEB Kort och Data Warehouse-teamet! Här väntar en vardag med stor variation och ett team genomsyrat av samarbetsvilja och öppenhet. Du får chansen att arbeta med hela Data Warehouse-processen efter intresse och erfarenhet. Vi är mitt inne i en spännande fas i vår agila och digitala transformeringsresa som ger dig möjlighet att bidra med nya innovativa lösningar. Då vår bransch är i förändring så kommer du också få lära dig mer om moderna digitala betalningslösningar och ny teknik!

Vi erbjuder dig:
Som Data Warehouse-utvecklare får du jobba med stora datavolymer som ställer höga krav på säkerhet och prestanda. Du kommer jobba i både back- och frontend. Arbetet spänner över hela området från bearbetning av källdata och modellering till presentation och visualisering av data.

Det innebär att du kommer bland annat få:
- Jobba med ETL-utveckling och databasutveckling i Informatica, ERwin och Oracle databaser- Tillgängliggöra och visualisera data i bland annat SAP Business Objects och Tableau- Lära dig moderna digitala betallösningar och ny teknik
Du kommer vara del av Data Warehouse Systems inom SEB Kort IT. Teamet består av mångfacetterad och tvärfunktionell kompetens. Du samarbetar med bland annat utvecklare, lösningsarkitekter och domänarkitekt i samma team. Totalt är det 14 kollegor i teamet som alla delar intresset för att utveckla ett Data Warehouse i världsklass! Kontoret är placerat i nybyggda och moderna lokaler i Solna, bara ett stenkast från Mall of Scandinavia. Vem vi letar efter
  • minst 4 års erfarenhet av Informatica, SQL och BI-utveckling.
  • Kännedom om SAP Business Objects, Tableau eller Data Vault är meriterande.
  • Tidigare erfarenhet av bank och finans samt intresse för verksamheten är meriterande
  • Nyfiken och vill ständigt lära nytt och delar gärna med dig av dina kunskaper till andra.
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Vad vi erbjuder
* Omfattande utbildnings- och utvecklingsmöjligheter* Balans mellan arbete och fritid* Attraktiva ersättningar och förmåner* Tillgång till SEB-personalbank med exklusiva förmåner

Läs mer om hur det är att jobba på SEB

www.sebgroup.com/career
På SEB är vi övertygade om att inkludering och mångfald är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. En inkluderande organisation för oss innebär en kultur där vi är nyfikna på olika perspektiv och tankar, där alla kan bidra till sin fulla potential och känner sig uppskattade och respekterade. Mångfald på SEB betyder uppskattning och respekt för varandras skillnader och bakgrund. Alla är välkomna hos oss, oavsett ålder, kön, etnicitet, tro, sexuell läggning eller funktionshinder.
Välkommen med din ansökan!Vi gör urvalet löpande. Skicka gärna in din ansökan idag, men senast 25e april. Om du har frågor om rollen, vänligen kontakta Sebastian Vesterlund, Talent Acquisition Partner via mail sebastian.vesterlund@seb.se.
SEB is one of the largest Tech employers in the Nordics. We are international, business savvy techies that contribute to or are responsible for SEB's banking software, ensuring that both internal and external products and services are delivered fast and efficiently, that access is always on, and that solutions are trusted and compliant. We work hard to future-proof SEB with world class digital architecture and the deployment of new technologies. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)