.Net och Epi-utvecklare till SEB Kort i Stockholm

.Net och Epi-utvecklare till SEB Kort i Stockholm

Som .Net och Epi-utvecklare hos oss på SEB Kort får du skapa riktigt bra upplevelser för över två miljoner kunder.

Hos oss välkomnas du av ett modernt tvärfunktionellt team där du som .Net-utvecklare formar framtiden för våra kunder och co-brands. Det är en spännande tid att komma till oss där du får vara med och påverka både teamet, vårt arbetssätt och teknikval framöver samt intressanta initiativ till hösten.

Om jobbet

Som .Net-utvecklare i vårt webb-team blir du tillsammans med teamet ansvarig för att utveckla våra digitala kanaler för SEB Kort, våra co-brands och samarbetspartners som Eurocard och Spendwise. Förutom daglig utveckling och drift kommer du få lyfta blicken och jobba med nya initiativ samt förfina vårt arbetssätt. Tekniskt jobbar vi med Episerver CMS, C# .Net och MVC Razor. Teamet har ett helhetsansvar för lösningen så vi utvecklar även i JavaScript och andra frontendverktyg. Då lösningen har flertalet kopplingar har vi både API-lösningar och integrationer i våra miljöer. Du kommer i den här rollen arbeta med mycket nyutveckling och under innovationsprintar ha möjligheten att testa ny teknik.

Vi erbjuder dig
  • Ett utvecklande jobb inom webbutveckling med stor möjlighet att lära och påverka
  • Bli en del av en organisation där förändring och utveckling står i centrum
  • Möjligheten att vara delaktig i teknikval och arbetssätt
  • Ett team med högt engagemang, glädje och gemenskap
Ditt team
Du kommer bli en del av Open web-teamet som består av utvecklare, Tech lead, webbanalytiker, Growth marketers, produktägare, scrum master, CX-designer och redaktörer. Vi jobbar agilt med två veckors sprintar. Förutom inom teamet så kommer du interagera med andra utvecklingsteam och affären.

Vi sitter på det nya kontoret i Arenastaden, Solna och jobbar både på plats och hemifrån utifrån teamets behov. Stämningen i teamet är varm, välkomnande, delar med oss av vår kunskap samt har alltid nära till skratt.

VEM ÄR DU?

För att trivas i den här rollen söker vi dig med stort intresse för webbutveckling och att skapa bra lösningar både för kund och oss själva. Det viktigaste är att du vill fortsätta lära dig och trivs med att dela med dig av kunskap. Här blir du en del av ett team där du bidrar både med tekniska lösningar och till vårt way of working.

Du har erfarenhet av webbutveckling med C# .Net och MVC Razor sedan tidigare. Det är positivt om du har god erfarenhet av Episerver eller annat CMS sedan innan. Det är meriterande om du även har erfarenhet av APIer, SQL och har kunskap om andra tekniker och ramverk som rör webbutveckling som Javascript, Typescript, Node.js, React eller Angular.

Om du tycker detta är intressant välkomnar vi dig till oss med öppna armar!

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Hilding Herrström
Telefon 076 722 24 19
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 23 juli 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.