.NET backendutvecklare till SEB i Stockholm

.NET backendutvecklare till SEB i Stockholm

Utveckla SEB:s möteslösningar som backendutvecklare i Stockholm & säkerställ en bra digital upplevelse för över 16 000 användare!

Vi på Voice and Real Time Services hos SEB är ansvariga för de tjänster och lösningar som möjliggör för interna och externa digitala möten. Vi utvecklar kort och gott SEB:s kommunikationssystem som spänner över många av bankens områden och integrerar mot realtidssystem. För att möta det ökade kravet på digital samverkan håller vi på att modernisera dagens lösning och går mot en containerplattform. I din roll som backendutvecklare kommer du hjälpa oss modernisera våra lösningar med målet att ha en stabil och säker miljö för vår och våra kunders skull.

Om jobbet

Som backendutvecklare är du del av ett samarbetsvilligt, kompetent och glatt gäng som levererar lösningar för SEB:s telefoniplattform och andra mötestjänster. I vår vardag har vi daglig kontakt med andra team i SEB, interna intressenter och externa leverantörer. Våra tjänster är kritiska för våra externa möten vilket ställer krav på stabilitet och säkerhet.

Du kommer jobba med backend i C# samt databaskodning och ta ansvar i utvecklingen från design och kodning till operations. Vi har både inköpta och egenutvecklade system som täcker ett stort område vilket medför att även rollen har en bredd.

Ditt team

Du tillhör teamet Voice och Real time services. Vi är 14 personer varav sex av oss arbetar med Contact Center och blir dina närmsta kollegor. Här är det bra stämning, högt i tak och vi värdesätter kunskapsdelning!

Teamet berättar:

"Vi är ett litet team som gillar att sätta oss in i olika tekniska områden och vi är en viktig kugge i SEBs transformation. Hos oss är ingen fråga för dum och vi trivs att jobba tillsammans för att lösa områdets utmaningar"

Vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna. När vi inte arbetar remote finns här restauranger, ett toppmodernt företagsgym och möjligheten att delta i gruppträningspass varje vecka. Vi tillämpar en hybrid modell där vi arbetar både hemifrån och på kontoret.

VEM ÄR DU?

Du har en positiv attityd och gillar att arbeta med såväl tekniska utmaningar som att känna till affärslogiken bakom dem. Du är en lagspelare som trivs med att dela med dig av dina kunskaper och lära dig ihop med andra. Vidare passerar inte möjligheten att ta ansvar och initiativ dig obemärkt och du tar dessa för att nå resultat och skapa värde åt verksamheten.

Tekniskt ser vi att du har tidigare erfarenheter av utveckling och programmering av backend i C# .NET. Det är meriterande om du har erfarenhet av docker, API:er eller OpenID connect samt SQL. Vi rör oss mot molnlösningar så det är positivt om du har erfarenhet av detta. Det är toppen om du är familjär med delar av frontend-utveckling då tjänsten innebär att man arbetar som ett team tillsammans med vår frontend-utvecklare där ni kommer komplettera varandra. Det är såklart kul om du är intresserad av real-tidskommunikation (voice, video, chat)!

Läs mer om hur det är att arbeta på seb

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Gustaf Hallqvist Osterman
Telefon 0736544607
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.