Serviceadministratör

Serviceadministratör

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vi söker en ny medarbetare till vår verkstad i Kallhäll, Järfälla.

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du får ett team av trevliga, kompetenta kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna och har goda möjligheter till vidareutbildning samt utveckling inom Scaniaorganisationen.

Dina arbetsuppgifter
I din roll ingår att administrera interna och externa kundfakturor, avveckla anspråk inom avtal och garanti. Du följer dagligen upp och avrapporterar statistik för anspråk, pågående timmar och debiteringsnivåer. Du säkerställer att verkstaden når uppsatta administrativa mål. I framtiden kan det även ingå att sköta dessa uppgifter för flera av våra verkstäder i Stockholms regionen.

I arbetet ingår administration av AutoMaster/Time och förberedelse av löneunderlag för attest. Som medlem av serviceteamet stöttar du även de olika funktionerna, kundmottagning, verkstad och reservdelar.

Din profil
Du har lägst gymnasieutbildning med inriktning fordon. Meriterande om du har kunskap för hur reparationer av tunga fordon görs. Om du har likande tidigare erfarenheter och goda kunskaper i reservdels- och verkstadshantering underlättar det för dig i rollen som serviceadministratör.

Du är en van dataanvändare då arbetet i många moment kräver systemförståelse, med goda kunskaper i reservdels- och verkstadssystem såsom tex AutoMaster och Multi.

Som person är du driven, metodisk, noggrann och ordningsam. Du bemöter såväl interna som externa kunder på ett professionellt och trevligt sätt. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater och känner en självklarhet i att vara delaktig i förbättringsarbete av våra processer och metoder.

B-behörighet är ett krav, har du även C- och D-behörighet är det meriterande.

Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden. Välkommen att kontakta Servicechef Johan Bengtsson 010-7066131.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.
Urval sker löpande under ansökningstiden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.