Säljare - Scania Sverige, region Stockholm Norr

Säljare - Scania Sverige, region Stockholm Norr

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill Du vara vårt ansikte utåt? Du får representera ett av världens starkaste varumärken, stolta och krävande kunder är din vardag. Tillsammans med övriga i teamet fortsätter vår och din utveckling som Säljare av nya lastbilar och tillhörande tjänster.

Vi söker nya medarbetare till vårt säljteam i norra Stockholm.

Arbetsuppgifter
Din roll som säljare är att på bästa möjliga sätt marknadsföra och representera marknadens starkaste varumärke här och nu. Du kommer att arbeta strategiskt med ett antal kunder i ett dedikerat distrikt men även delta i utveckling av våra processer och strategier.

Din lyhördhet och vilja att förstå kunden och kundens affär är viktig för att ta fram kostnadseffektiva lösningar med hög kvalitet och rätt kundanpassning. Vårt arbete är att hjälpa våra kunder att bli de mest lönsamma i branschen och för att lyckas med det krävs att du har vana och intresse av att hantera långsiktiga kundkontakter samt att bygga relationer. Du ansvarar för att ta fram alla detaljer och hålla ihop allt som krävs för att presentera ett komplett affärsupplägg för kunden.

Din profil
Du har gedigen erfarenhet av relationsbyggande företagsförsäljning gärna inom tung fordons industri med tekniskt kompetens har du dessutom erfarenhet av tjänsteförsäljning är det en fördel. Du kommer att få utlopp för ditt teknikintresse.

Du är van arbeta proaktivt och att hantera komplexa affärer med långa säljcykler och långsiktiga affärer. Du arbetar fram och håller ihop alla detaljer för att skapa ett komplett affärsupplägg till kund. Du är ansvarsfull, van att formulera mål och nå resultat.

Du är affärsmässig med verbal förmåga, öppen attityd och har ett respektfyllt bemötande. Du vet även att din positiva inställning kan lösa knepiga situationer när man sätter kunden i fokus.

Som person är du positiv och entusiasmerande lagspelare samt har en stark drivkraft och tycker om att ta initiativ och gillar förändringar. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Ordning och reda är självklarhet för dig eftersom du är van att leverera.

Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse.

Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
B-behörighet är ett krav, har du även C, D och E är det meriterande.

Vi erbjuder
Trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna.
En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scaniaorganisationen.
Tjänsten är på heltid med placering i Stockholms regionen och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Ytterligare information
Välkommen att kontakta Anders Swärd, Försäljningschef, tfn 010-706 60 70.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Urval och intervjuer sker löpnade under ansökningsperioden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.