Reservdelsansvarig - Kallhäll, region Stockholm

Reservdelsansvarig - Kallhäll, region Stockholm

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Efterfrågan av våra tjänster och service ökar och vi söker nu en ny medarbetare till vår verkstad i Kallhäll.

Arbetsuppgifter
Som Reservdelsansvarig är du ansvarig för försäljning och hantering av reservdelar och att lagret drivs så effektivt och lönsamt som möjligt. Detta genom att lagernivåerna motsvarar efterfrågan från kunder och verkstad samt att lagret hålls rent och snyggt. Reservdelsansvarig ansvarar för hantering av kundrelationer och att kunder och verkstad har stort förtroende för lagret genom att säkerställa att vi levererar kvalitetsdelar i rätt tid. Reservdelsavdelningen består av tre medarbetare och du leder och coachar dessa i det dagliga arbetet samt ansvarar för att implementera och utveckla nya arbetsmetoder och rutiner.

Arbetet innebär många kontaktytor, både internt och externt, och du arbetar kontinuerligt för att utveckla och fördjupa tvärfunktionella samarbeten. Du ansvarar även för lageravstämningar och tillhörande rapportering.

Din profil
Du har goda ledaregenskaper och motiveras av att coacha och leda andra människor i deras arbete. Du har lätt för att samarbeta och är en mycket god kommunikatör. Tidigare erfarenhet från arbete inom lager och reservdelshantering är ett krav. Du är serviceinriktad och jobbar för att uppfylla både interna och externa kunders behov. Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse.

Körkortsbehörighet B är ett krav.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Tjänsten är på heltid och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Ytterligare information
Vid frågor kontakta gärna Alessandro Pontecorvi, Servicechef tfn 010-706 67 41 eller Dan Lövgren Servicemarknadschef tfn 010 - 706 61 29.
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.