Bussäljare - Scania Sverige, region Stockholm

Bussäljare - Scania Sverige, region Stockholm

Vill Du vara vårt ansikte utåt? Du får representera ett av världens starkaste varumärken, stolta och krävande kunder är din vardag. Tillsammans med övriga i teamet fortsätter vår och din utveckling som Säljare av nya Bussar och tillhörande tjänster.

Vi söker en ny medarbetare till vårt säljteam i Stockholm Söder med ansvar för Bussaffären i hela region Stockholm samt Gotland.

Arbetsuppgifter
Din roll som säljare är att på bästa möjliga sätt marknadsföra och representera marknadens starkaste varumärken här och nu. Du kommer att arbeta strategiskt med ett antal kunder i ett dedikerat distrikt men även delta i utveckling av våra processer och strategier.

Din lyhördhet och vilja att förstå kunden och kundens affär är viktig för att ta fram kostnadseffektiva lösningar med hög kvalitet och rätt kundanpassning. Vårt arbete är att hjälpa våra kunder att bli de mest lönsamma i branschen och för att lyckas med det krävs att du har vana och intresse av att hantera långsiktiga kundkontakter samt att bygga relationer. Du ansvarar för att ta fram alla detaljer och hålla ihop allt som krävs för att presentera ett komplett affärsupplägg för kunden.

Din profil
Du har gedigen erfarenhet av relationsbyggande företagsförsäljning inom tung fordons industri med tekniskt kompetens har du dessutom erfarenhet av tjänsteförsäljning är det en fördel. Du kommer att få utlopp för ditt teknikintresse.

Du är van arbeta proaktivt och att hantera komplexa affärer med långa säljcykler och långsiktiga affärer. Du arbetar fram och håller ihop alla detaljer för att skapa ett komplett affärsupplägg till kund. Du är ansvarsfull, van att formulera mål och nå resultat.

Du är affärsmässig med verbal förmåga, öppen attityd och har ett respektfyllt bemötande. Du vet även att din positiva inställning kan lösa knepiga situationer när man sätter kunden i fokus.

Som person är du positiv och entusiasmerande lagspelare samt har en stark drivkraft och tycker om att ta initiativ och gillar förändringar. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Ordning och reda är självklarhet för dig eftersom du är van att leverera.

Datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse.

Du talar och skriver obehindrat svenska, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
B-behörighet är ett krav, har du även D är det meriterande.

Vi erbjuder
Trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna.
En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scaniaorganisationen.
Tjänsten är på heltid med placering i Stockholms regionen Söder och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Ytterligare information
Välkommen att kontakta Niclas Granström, Återförsäljarchef, tfn 010-706 60 70.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Urval och intervjuer sker löpnade under ansökningsperioden. Ansök senast den 12 november.
Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.