Tekniskförvaltare

Tekniskförvaltare

Sökord: Teknisk Förvaltare/Förvaltare/Fastigheter/Bostäder/Stockholm

På SBC´s huvudkontor i Stockholm sitter vi i trivsamma lokaler vid Medborgarplatsen på Södermalm. Här arbetar ca 100 medarbetare. Du kommer tillhöra gruppen med femton fastighetsförvaltare.

Som teknisk förvaltare är du resultatansvarig för ett antal bostadsrättsföreningar. Tjänsten innebär ansvar för kundkontakt, teknisk förvaltning, energieffektivisering samt fastighetsutveckling för dina föreningar.

Dina arbetsuppgifter
Som Teknisk Förvaltare är du resultatansvarig för ett antal bostadsrättsföreningar. Tjänsten innebär ansvar för kundkontakter, teknisk förvaltning, energieffektivisering samt fastighetsutveckling. Du har även en samordnande roll för de fastighetsskötare som arbetar med fastigheterna. Du ansvarar gentemot leverantörer och entreprenörer i underhållsarbetet och projekt.

Vidare ansvarar du för den dagliga driften av fastigheternas funktion samt tekniskt underhåll. Dina ansvarsområden består bland annat av underhållsplanering, skadehantering och budgetprognostisering samt upphandling och uppföljning av drift- och underhållstjänster.

I rollen som Teknisk Förvaltare arbetar du aktivt med förädling av fastigheterna, öka fastigheternas värde samt att få nöjda föreningar. Du bedriver ditt arbete med entusiasm och bidrar med nytänkande.

Kompetensprofil
Vi söker dig som har:
  • Utbildning inom teknisk fastighetsförvaltning eller motsvarande.
  • Minst tre års erfarenhet av Teknisk Förvaltning
  • Erfarenhet av att driva komplexa projekt.
  • Utbildning i Bas U och Bas P
  • Erfarenhet av upphandling.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från att arbeta med bostadsrättsföreningar och har kunskaper kring Bostadsrättslagen samt Lagen för ekonomiska föreningar Meriterande är även erfarenhet från att ha arbetat med underhållsplaner samt att du har arbetat i systemet DeDU.

B-körkort är ett krav.

Dina personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, har förmågan att planera, organisera och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt för att nå mål och hålla tidsramar. Du trivs med att vara initiativtagaren som sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du har god social förmåga, en vilja att hjälpa andra och du anstränger dig för att hitta kreativa lösningar. Det är även viktigt att du kommunicerar med tydlighet och säkerställer att budskapet i kommunikationen till kontaktytorna når fram.

Ansökan
Denna rekrytering genomförs av Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Tara Crump, via 076-555 96 81 eller tara@isakssonrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier BI.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Isaksson Rekrytering
Sista ansökningsdag 31 okt (40 dagar kvar)