Innesäljare

Innesäljare

Innesäljare till SB Media

Vill du vara med på en spännande resa i ett företag med stark framtidstro och tillväxt?

Just nu söker vi innesäljare som ansvarar för en eller flera tidningar, event eller webbsidor. Du ansvarar fullt ut för att sköta både befintliga och nya kunder. Du kommer att sälja annonser till företag där våra produkter är välkända.

Din profil

Du har ett brinnande intresse för försäljning och trivs med telefon som arbetsredskap. Du kan arbeta självständigt och tar ansvar på allvar. Du är engagerad i ditt arbete och drivs av att uppnå resultat.

Vi erbjuder dig

Som säljare hos oss ansvarar du välkända och etablerade produkter. När du lever upp till profilen som säljare hos oss kommer du att ha bra lön vilken består av både fast lön och provision. Träningskort, friskvårdsbidrag och roliga aktiviteter ingår naturligtvis. Du får en gedigen utbildning och alla förutsättningar för att lyckas. Du har också en engagerad ledning som brinner för att utveckla dig till din fulla potential. Du kommer in i ett toppenteam som har många år av framgång att se fram emot.

Övrigt

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstid: 8-17 flextid

Ansökan

Senast 8 januari 2021
Mer info
Kontaktperson Lars Öman
Telefon 08-54516065
Email Mejla Lars Öman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sb-media.se
Sista ansökningsdag 18 dec 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SB Media AB är ett annonsförsäljningsbolag. Vår affärsidé är att vara en extern annonsavdelning till förlag. Vi har med framgång arbetat med just detta sedan starten 1994 och har sedan dess levererat goda resultat till våra uppdragsgivare.

Vi jobbar med annonsförsäljning – intäkter! Detta sker i nära samarbete med våra uppdragsgivare som ser oss som en utvecklande del av sin egen organisation. Det är detta, tillsammans med vårt omfattande kontaktnät hos mediaförmedlare och kunskap om flertalet annonsmarknader, som gör oss framgångsrika.