SÄLJANDE FALLSKYDDSRÅDGIVARE

SÄLJANDE FALLSKYDDSRÅDGIVARE

Vi erbjuder Dig ett självständigt, spännande och fritt arbete!

Vill du arbeta nära kund, vara en problemlösare och hjälpa till att skapa säkrare byggarbetsplatser? Då ska du söka tjänsten som Fallskyddsrådgivare hos oss! Som Fallskyddsrådgivare arbetar Du med försäljning av våra produkter och tjänster. Du kommer arbeta nära nya såväl som befintliga kunder. Du är en av våra experter inom rådgivning av fallskydd tillika företagets ansikte utåt.

Du kommer att tillhöra vår marknadsavdelning och samverkar internt med olika övriga funktioner såsom inköp, teknisk support och logistik. Du utgår från vår depå i Lunda, Spånga. Kundbesök sker med bil varför B-körkort ett krav. Vi söker Dig som är driven och gillar utmaningar tillika gillar att knyta kontakt.

Kompetenskrav:
  • 3 års gymnasial utbildning eller högre.
  • Van användare av dator, primärt Microsoft Office.
  • Goda kunskaper i engelska och svenska; tal och skrift.
  • Erfarenhet från byggbranschen, betongmontage och projektledning är meriterande såväl som kunskaper att använda ritningsprogram BlueBeam eller motsvarande.
Ansök redan i dag - vi arbetar löpande med ansökningarna! Vi jobbar i en mansdominerad bransch och välkomnar därför gärna kvinnliga sökande.

Du är välkommen att skicka in Din ansökan med CV och personligt brev till: milton.gradin@safetyrespect.se Vid frågor, ring depåchef Milton Gradin på 070-380 70 97

SafetyRespect Stockholm inrymmer idag ca 30 medarbetare fördelade i tre avdelningar; marknad, montage och logistik. Vi är ett härligt och motiverat gäng med en stor portion humor vilket skapar både engagemang och god stämning. Vi brinner för våra produkter och jobbar kundorienterat för att fortsätta vara framgångsrika på marknaden. Varmt välkommen!
Mer info
Kontaktperson Milton Gradin
Telefon 070-380 70 97
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.safetyrespect.se
Sista ansökningsdag 13 maj (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är specialister inom fallskydd som utvecklar och marknadsför fallskyddslösningar till byggbranschen. Vi skyddar liv! Vi är tidigt med i byggprocessen och hjälper kunden att lösa fallskyddssituationer som kan uppstå. Våra produkter tillverkas i huvudsak i egen fabrik. Vi erbjuder försäljning, uthyrning och montage av våra fallskyddslösningar med service och logistik via egna depåer. Med engagemang och hög kompetens står vi nära våra kunder och skapar högsta säkerhet med bästa totalekonomi.