Du är nyckelpersonen som ser till att allt flyter på!

Vill Du arbeta nära våra kunders projekt och tillsammans skapa förutsättningar för en säker arbetsplats? Då ska Du söka tjänsten som Projektledare hos oss! I projektet är det Du som är vår expert på rådgivning av fallskydd, planering och samordning. Du är navet i projekten och samordnar interna supportfunktioner och externa kontakter.

Du är en noggrann och strukturerad person med flexibilitet. Du har det övergripande perspektivet och besitter förmågan att analysera situationer och detaljer såväl som våra kunders behov. Du är van att ha flera parallella arbetsuppgifter tillika vana av att fatta relevanta beslut. Du trivs såväl att arbeta självständigt som i grupp. Vi sätter stort värde i Din förmåga att vara driven, kommunikativ och lösningsfokuserad. Några års erfarenhet av liknande roll inom byggbranschen eller flera av ansvarsområdena, t.ex. arbetsledning, montageledning eller arbetsmiljö är meriterande.

Vi erbjuder en intressant position i ett expansivt företag med långtgående kundfokus.

Kompetenskrav:
  • Goda IT-kunskaper samt erfarenhet av Microsoft Office
  • Goda kunskaper i engelska och svenska; tal och skrift.
  • B-körkort
Ansök redan i dag - vi arbetar löpande med ansökningarna! Vi jobbar i en mansdominerad bransch och välkomnar därför gärna kvinnliga sökande.

Du är välkommen att skicka in Din ansökan med CV och personligt brev till: milton.gradin@safetyrespect.se Vid frågor, ring depåchef Milton Gradin på 070-380 70 97

SafetyRespect Stockholm inrymmer idag ca 30 medarbetare fördelade i tre avdelningar; marknad, montage och logistik. Vi är ett härligt och motiverat gäng med en stor portion humor vilket skapar både engagemang och god stämning. Vi brinner för våra produkter och jobbar kundorienterat för att fortsätta vara framgångsrika på marknaden. Varmt välkommen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 maj (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är specialister inom fallskydd som utvecklar och marknadsför fallskyddslösningar till byggbranschen. Vi skyddar liv! Vi är tidigt med i byggprocessen och hjälper kunden att lösa fallskyddssituationer som kan uppstå. Våra produkter tillverkas i huvudsak i egen fabrik. Vi erbjuder försäljning, uthyrning och montage av våra fallskyddslösningar med service och logistik via egna depåer. Med engagemang och hög kompetens står vi nära våra kunder och skapar högsta säkerhet med bästa totalekonomi.