Säljare Storstockholm till S:t Eriks AB

Säljare Storstockholm till S:t Eriks AB

Har du drivet och tycker om att göra affärer? Har du erfarenhet från bygg/infrastruktur eller liknande bransch? Då kan vi ha en intressant säljartjänst för dig som vill verka på marknaden i Storstockholm.

Din roll som säljare
Som utesäljare hos oss arbetar du med uppsökande försäljning, där du huvudsakligen förväntas sälja våra produkter till markentreprenörer och inspirera beställare till att välja företagets lösningar. Du bokar dina egna möten, offererar, förhandlar, skriver avtal och till din hjälp har du innesäljare och produktspecialister som stödjer dig i ditt arbete. Du utgår från hemmet/hemmakontor. Möten och utbildningar som förutsätter närvaro vid vår anläggning i Uppsala förekommer.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du relevant arbetslivserfarenhet, som säljare inom bygg/infrastruktur eller från en säljroll i en komplex miljö med flera aktörer. Relevant utbildning är meriterande, likaså en teknisk förståelse och erfarenhet från att arbeta i ett affärssystem. Om du har externa kontakter såsom beställare, konsulter/arkitekter, byggentreprenörer och markentreprenörer är det naturligtvis meriterande. Det viktigaste är att du förstår vilken aktör som gör vad i byggprocessen och vilken du med fördel bearbetar i olika sammanhang. Som person är du driven, kundfokuserad och resultatorienterad.

Vad erbjuder vi?
S:t Eriks är ett välmående företag med lång historik, men som jobbar innovativt med att utveckla våra erbjudanden till marknaden. Vi har både produktion, försäljning och distribution inom företaget. I denna omväxlande roll har man stor möjlighet att påverka och driva förändring. Du får jobba med en spännande konkurrenskraftig produktportfölj tillsammans med ett härligt säljteam i region norr, bestående av ca 15 män och kvinnor i blandade åldrar. Vi erbjuder snabba beslutsvägar, goda möjligheter till kompetensutveckling inom teknikområdet och marknadsmässiga villkor i övrigt. Tjänsten är organisatoriskt placerad i Uppsala, men du utgår från hemmet/ hemmakontor.

Om S:t Eriks
Företaget S:t Eriks startade 1888 och är idag Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system i betong och natursten. Våra kunder består av större och mindre entreprenadföretag i bygg- och anläggningsbranschen, kommuner, statliga verk samt återförsäljare. Över tre sekel har vi byggt upp resurser, sortiment, kunskap och erfarenhet som ger våra kunder nästan obegränsade möjligheter att skapa i sten och betong. Det finns många som kan gjuta plattor och rör av betong. Men inte alla erbjuder projektanpassade helhetslösningar som skapar mervärden för kunden! S:t Eriks har cirka 400 medarbetare och omsätter cirka 1 000 MSEK och ägs av Volati AB. Fabriken i Uppsala är företagets största anläggning med cirka 100 anställda. Läs mer på steriks.se.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande men vi vill ha din ansökan senast 5 maj. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) och kapacitetstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefon/videointervju. De som går vidare efter denna får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anette Eriksson, 018-653306 eller anette.eriksson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Försäljning, fältsäljare, utesäljare, betong, bygg, infrastruktur, markentreprenad, Storstockholm
Mer info
Kontaktperson Anette Eriksson
Telefon 018-65 33 06
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.