Account Manager

Account Manager

Account Manager
Göteborg / Stockholm

Vill du jobba i ett snabbväxande, modernt bolag med marknadens senaste mötesteknik? Brinner du för att hjälpa kunder att utveckla sin egen verksamhet? Är du en eldsjäl med högt tempo och ett stort intresse för framtidens teknik?

I en av världens mest intressanta teknologier just nu tillhandahåller vi de ledande och mest prisbelönta tjänsterna. Allt för att skapa en mer effektiv och miljövänlig värld av smart kommunikation och samarbeten - ett helt nytt sätt att leva och arbeta.

Vi erbjuder
Vårt nätverk består av framstående globala hi-tech partners. Du blir en del av flera innovativa och välkända tech-bolag. Här får du som Account Manager möjlighet att förändra traditionella branscher till något bättre, samtidigt som du gör ett stort positivt avtryck på miljön.

Hos oss har du fantastiska möjligheter till professionell och personlig utveckling. Vi har förmånliga och trygga anställningsvillkor för alla anställda och sitter i ytterst moderna kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Oslo.

Arbetsbeskrivning
Vi har nu en enorm efterfrågan, och söker en entreprenörs-sinnad Account Manager med mycket energi och idéer. Alla organisationer, såväl nationella som internationella kunder, investerar stort i videokommunikation och behöver vår hjälp i hur de bäst lyckas med sin investering.

Tillsammans med vårt team och våra partners så kommer du aktivt bearbeta och stötta dessa organisationer. Som Account Manager driver du processen från första kontakt till avslut. Till din hjälp har du ett engagerat och professionellt team, marknadsledande produkter och tjänster i en väl beprövad säljprocess. Du kan utgå från vårt kontor i antingen Stockholm eller Göteborg.

 

”Som ledare är jag coachande, inspirerande och målmedveten. Jag hjälper dignå din fulla potential, jag lyssnar, pushar, ställer krav och hjälper dig sätta konkreta och utmanande mål.

Målsättningen är att vi ska spela varandra bra. Genom kontinuerlig dialog och tät uppföljning hjälper vi varandra att nå högre höjder tillsammans."

Läs mer om vad Petter och Gustaf har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/splitvisions

 

Din profil
I rollen som Account Manager kommer du likt en entreprenör hjälpa oss att nå framgångar, vilket innebär att ditt engagemang kommer stå i centrum.

Vi söker dig som

  • Är orädd och nyfiken
  • Trivs med självständigt arbete
  • Trivs i en miljö med högt tempo

Söker du erfarenhet av att arbeta framgångsrikt med uppsökande försäljning och vara med i en tillväxtresa så är du den vi söker. Särskilda meriter ser vi i dig som har en bakgrund inom idrott.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Marcus Englund på 076 890 01 11.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!Om oss
Genom videokommunikation skapar vi avgörande interaktioner mellan människor, i ett ögonblick. Oavsett om behovet är enläkare, bank, leverantör, kund eller kollega från en annan stad eller från andra sidan världen så skapas en interaktion som får användaren att känna sig som en del av det fysiska mötet i rummet. En realtidskommunikation med högsta möjliga kvalitet, öppet för alla att ansluta, oavsett vem- eller var användaren är, oavsett produkt- eller plattforms-leverantör, oavsett om det gäller ett fysiskt mötesrum eller en mobil enhet så möjliggör vi videokommunikation anpassad för vardagen. Split Visions skapar en bättre vardag för människor.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 30 dec 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!