Snickerisäljare till Södermalms Trä

Snickerisäljare till Södermalms Trä

Vi växer och söker därför en ny medlem i vårt snickeriteam! Som snickerisäljare arbetar du med försäljning och rådgivning inom dörrar, fönster och specialsnickerier till yrkeskunder. Du arbetar individuellt och som del i ett team. Du handlägger förfrågningar och offerter, skriver order och arbetar aktivt med kunderna beträffande materialval, leveransplaner och problemlösning.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med högt i tak som ständigt arbetar för att utveckla vårt erbjudande till våra kunder.

Vi söker dig som har:
  • Goda produktkunskaper inom kök, dörrar, fönster och specialsnickerier
  • Goda kunskaper i Winner och/eller Configura
  • Minst 5 års erfarenhet av försäljning i vår bransch
  • Förmåga att bygga långsiktigt goda relationer till nya och befintliga kunder
För att trivas hos oss tror vi att du är en social, glad, orädd lagspelare som gärna firar framgångar tillsammans med dina kollegor!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 apr (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Södermalms Trä säljer och levererar byggmaterial och snickerier till yrkesfolk från en toppmodern drive-in-anläggning i Årsta strax söder om Stockholms innerstad. Vår ambition är att vara Stockholms bästa brädgård för yrkesfolk. Vi ingår i Nordströms som har tio brädgårdar och levererar trävaror och byggmaterial till yrkeskunder och storförbrukare i Stockholm, Djursholm, Uppsala, Sigtuna, Södertälje, Nyköping, Norrköping, Finspång och Linköping. Koncernen har 260 anställda och omsatte 2018 cirka 1500 mkr.