VD Claims Link AB

VD Claims Link AB

Claims Link AB är en framgångsrik verksamhet inom skadereglering och försäkring. Vi söker en lösningsorienterad och affärsdriven vd som vill fortsätta att utveckla och driva verksamheten med ett fokus både på den operativa verksamheten samt på tillväxt.

Claims Link AB är en del av en nordisk skadehanteringsverksamhet som tillhandahåller funktioner inom skadereglering. Claims Link AB hanterar och reglerar skador inom transport, leasing, motorskador och konsumentrelaterade affinityprodukter, och vår ambition är att kunna hantera samtliga försäkringsrelaterade produkter. Claims Link AB har idag 13 medarbetare och en omsättning på ca 10 MSEK. Verksamheten förväntas växa kraftigt framöver. Det norska moderbolaget Claims Link AS är en av Norges största fristående skaderegleringsverksamheter med 60 anställda och en omsättning på 120 MNOK.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäkring, med fördel inom skadereglering. Genom tydligt ledarskap, och med ett stort driv, leder du verksamheten till nya nivåer. En del av ditt uppdrag kommer också handla om att driva projekt för att konvertera manuella processer till digitala lösningar. Du kommer ha en hel del samarbete med de andra verksamheterna i norden och arbetar över landsgränserna.

Vi erbjuder:
  • Ett spännande uppdrag i en av Sveriges mest dynamiska och snabbast växande affärsmiljöer
  • Konkurrenskraftiga villkor och resultatbaserad bonus
  • Flexibilitet i möjligheter att rotera arbetsplats, t.ex. att arbeta viss del hemifrån och även på huvudkontoret på Regeringsgatan i Stockholm
  • Relevant högre utbildning, t.ex. inom ekonomi
  • Erfarenhet och kunskap inom försäkring och skadereglering
  • Erfarenhet inom ledarskap och sälj
  • Erfarenhet av budgetarbete och ekonomisk rapportering
  • God affärsengelska i tal och skrift
Vi söker dig som är lösningsorienterad och nytänkande. En lagspelare som sprider positivitet och tycker om att ha kontakter både inom och utom den egna verksamheten.

Anställning: Heltid

Anställningsstart: Efter överenskommelse

Placering: Elektravägen 53, Hägersten

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Kontaktperson: Mille Haslund Mellbye, +47 995 83 591
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?