Trainee till Söderberg & Partners Academy

Trainee till Söderberg & Partners Academy

Nu fortsätter Söderberg & Partners lyckade satsning på drivna och ambitiösa medarbetare som har en stark vilja att utvecklas till rådgivare. Är du en av dem?

Det här är en unik möjlighet till en snabb karriär inom finans och försäkring. Traineeprogrammet pågår under två år. Under första terminen kommer du till stor del att arbeta med nykundsanskaffning via telefon, detta för att öka dina kunskaper inom våra olika affärsområden. Du får en gedigen utbildning och introduktion för att komma in i arbetsuppgifterna, och du kommer att få en god inblick i finans- och försäkringsbranschen och i våra olika tjänster.

När du under termin ett lyckas uppnå målen, som sätts i början, kommer du gå vidare till nästa fas där en intensiv rådgivarutbildning inleds.
  • Erfarenhet inom kundservice och support
  • Erfarenhet av resultatbaserat arbete inom sälj
  • En tävlingsmänniska med stor drivkraft och en ambition att lyckas som är utöver det vanliga
  • Drivs av att skapa hållbara relationer
  • Resultatorienterad och prestigelös
  • God kommunikationsförmåga och har lätt för att skapa kontakt
  • Ser en framtid i ett säljande och rådgivande yrke som hjälper människor till en tryggare och rikare vardag
Tidigare dokumenterat goda säljresultat från säljyrken kommer värderas högt.

Söderberg & Partners är en starkt värderingsdriven organisation som arbetar för att generera maximal nytta för våra kunder. Vi sätter upp höga mål och premierar medarbetare som sporras av eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utveckla och utmana sig själva.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Bifoga CV och personligt brev.

Omfattning: 6 månader, med möjlighet till förlängning

Arbetstid: Heltid

Ersättning: Månadslön + provision

Tillträde: 11 augusti 2021

Placering: Mäster Samuelsgatan 60, Stockholm

Kontakt: Oldoz A. Lundin, 0736-250 203

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Kontaktperson Oldoz A. Lundin
Telefon 0736-250 203
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Trainee
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?