Systemutvecklare - utmana din potential i ett växande bolag

Systemutvecklare - utmana din potential i ett växande bolag

Söker du nya utmaningar? Vill du ha en fullstack-tjänst, eller en backend-tjänst, där du känner att du får utmana och utveckla din potential i ett växande bolag? Hos oss kan du förvänta dig nya eller annorlunda utmaningar i en verksamhetsnära roll!

Söderberg & Partners Gruppförsäkring är ett affärsområde i framkant som ständigt växer och söker nu systemutvecklare som vill vara med i vår expansionsresa. Du kommer att arbeta i ett drivet team som står bakom Söderberg & Partners framgångsrika fintech-system inom riskförsäkring. Inom affärsområdet utvecklar vi system som karaktäriseras av flexibilitet och dynamik, automatiserade flöden och att skapa tydligt mervärde för slutkund som finns så väl internt som externt. Med utgångspunkt i våra värderingar - Modig, Driven, Ansvarsfull och Hjälpsam ser vi till att ha roligt både på och utanför jobbet samtidigt som vi levererar lösningar i världsklass till våra kunder.

Vi driver en långsiktig satsning med syfte att förbättra totalupplevelsen när vi skalar upp verksamheten där våra system och databaser hostas i Azure, vi har till stor del en mikrotjänstorienterad arkitektur och vi har ett komplett utvecklings-, bygg-, test- och releaseflöde via Azure Dev Ops som förvaltas av teamet själva. Vår projektplanering sker i Azure Dev Ops där teamet är drivande processmässigt.

Vi ser fram emot att du är med och påverkar och utvecklar oss vidare mot våra högt ställda visioner! Organisationen är kreativ och initiativrik med korta kommunikationsvägar och våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter.
  • Några års erfarenhet
  • Goda kunskaper inom .NET, C#, SQL och JavaScript
  • Erfarenhet av testning
  • Erfarenhet av objektorienterad design och intresse för SOLID principer samt clean architecture
Meriterande är också om du har intresse för, eller erfarenhet av:
  • Continuous Integration och Continuous Delivery
  • Clean Code och Software Craftsmanship
  • REST och eventdriven arkitektur
  • Azure och Azure Devops
I fullstack-rollen arbetar du även med UI/UX design, TypeScript och React. Som backend-utvecklare kommer du använda Microservices, mönster och tekniker inom CQRS samt SQL-databaser.

Söderberg & Partners IT

Söderberg & Partners har systemutvecklare inom flera olika affärsområden, IT har en betydande roll för företaget och vi utvecklar de flesta av våra system internt. Vi tillhandahåller system inom finansiell analys och rådgivning, investering och förvaltning, pension och försäkring, personalförmåner och lön m.m. Majoriteten av våra utvecklare sitter i Stockholm, men vi har även utvecklare i Göteborg och Madrid. Utvecklingsteamen samarbetar i flera projekt över affärsområdes- och landsgränser.

Rekryteringen sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Placering: Stureplan 8, Stockholm eller Kyrkogatan 22, Sundsvall

Tillträdesdatum : Efter överenskommelse

Kontaktperson : Carl Johan Otterheim,

carljohan.otterheim@soderbergpartners.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?