Serviceinriktad ekonomiassistent

Serviceinriktad ekonomiassistent

Vill du arbeta med ekonomiuppgifter i ett ledande företag? Vill du utvecklas inom redovisning?

Söderberg & Partners söker en noggrann och kunnig ekonomiassistent till stabsfunktionen Sweden Finance. Finance ansvarar för koncernens ekonomihantering.

Söderberg & Partners expanderar snabbt och verkar inom en komplex bransch, vilket innebär att arbetet kommer att vara omväxlande och ge bra utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ingå i ett team på sex personer. Sweden Finance är en grupp på cirka 40 personer som alla bidrar till vårt positiva och öppna arbetsklimat på Söderberg & Partners. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen hos Shared Services kommer du att arbeta med olika ekonomiuppgifter, primärt knutna till kund- & leverantörsreskontra. Det kommer att finnas bra möjligheter att i framtiden ta ansvar för fler uppgifter relaterat till koncernens löpande bokföring.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Kravhantering av kundfordringar
  • Bokföring av in- och utbetalningar
  • Löpande bokföring
För denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tror att du kanske har studerat ekonomi eller redovisning på högskola alternativt yrkeshögskola. Vi ser att du är flexibel och prestigelös med ett driv för lärande, samt att du trivs med att jobba både självständigt och i grupp.

Eftersom tjänsten innebär kontakter med såväl operativt ansvariga som övriga medarbetare är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och ser det som positivt att sträva mot tydliga mål.

Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm

Tillträdesdatum: Snarast

Sista ansökningsdag: 2021-01-31

Kontaktperson: Helena Tapper, teamledare Sweden Finance, 072- 855 51 34
Mer info
Kontaktperson Helena Tapper, teamledare Sweden Finance
Telefon 072-855 51 34
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?