Senior Accountant

Senior Accountant

Vill du arbeta med kvalificerad redovisning i ett ledande företag inom finansbranschen? Utmanas du av stort eget ansvar och brinner för redovisning och rapportering?

Söderberg och Partners Finance avdelning söker nu en senior redovisningsekonom med gedigen kompetens och erfarenhet av kvalificerad redovisning och rapportering. Tjänsten är varierad med stort eget ansvar och vi ser gärna att du bidrar med idéer till nya lösningar och vidareutveckling inom området.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
 • Självständigt ansvar för redovisningen för ett flertal av koncernens bolag
 • Månad, kvartal- och årsbokslut
 • Årsredovisning och inkomstdeklarationer
 • Skatt- och momsdeklaration
 • Bokföring och redovisning i samband med förvärv
 • Koncernrapportering från dotterbolagsperspektiv
 • Vara delaktig i och driva diverse effektiviseringsprojekt
 • Arbeta med processutveckling
 • Löpande bokföring och avstämningar
 • Ekonomiutbildning eller motsvarande med minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning.
 • Självgående och initiativtagande
 • God förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska
 • Meriterinde om du har jobbat med IFRS
 • Goda kunskaper i Excel
Du som person

Du är en kommunikativ och positiv person med en stark vilja att alltid överträffa kundens förväntningar. Du motiveras av stort eget ansvar och utmanas av högt tempo. Du är driven och lösningsorienterad och har ett bra öga för detaljer. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett proaktivt arbetssätt, är prestigelös och har god förmåga att leda dig själv.

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm, Huvudkontoret

Tillträde: Omgående, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2021-06-01

Kontaktperson: Jessica Jerringe, 072 855 52 70

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om Söderberg och Partners

Söderberg och Partners är en av Sveriges ledande och snabbast växande aktörer inom finansiell rådgivning. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.
Mer info
Kontaktperson Jessica Jerringe
Telefon 072 855 52 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 juni 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?