Sales Manager till Söderberg & Partners Wealth Management

Sales Manager till Söderberg & Partners Wealth Management

Brinner du för att göra affärer och tycker om att arbeta med ett tydligt resultatfokus? Är du bra på att knyta nya kontakter och bygga förtroende? Vi söker en Sales Manager med fokus på rekrytering av nya kunder till vår kapitalförvaltningsenhet.

Detta är ett nytt team som enbart fokuserar på rekrytering av nya kunder. Vi vänder oss i första hand mot förmögna privatpersoner och ägarledda företag. Du kommer att ingå i ett team om fyra personer där vi tillsammans strävar efter en hög aktivitetsnivå med goda resultat som följd. Arbetet kräver att du tar eget ansvar för dina resultat. I tjänsten ingår även att planera, organisera, bjuda in till och genomföra kundevents. Arbetet kräver att du är strukturerad och har en god administrativ förmåga. Arbete kvällstid samt resor kan förekomma.

Du ansvarar själv för hela processen, från den första kundkontakten till att ta affären i mål. Detta gör du tillsammans med den kundansvariga rådgivaren och de specialister som du själv valt ut för att passa er potentiella kund. Därefter tar rådgivaren över ansvaret för den löpande relationen till kunden.

Ge dig själv möjligheten att vara med i ett framåtlutat team där affären står i fokus. Du har stor möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av verksamheten. I arbetet kommer du att utvecklas som person och lära dig att göra affärer från grunden. Genom att få ta del av våra framgångsrika kunders erfarenheter och våra egna kollegors spetskompetenser kommer Du utvecklas som person och öppna upp för goda framtida karriärmöjligheter.

Om Söderberg & Partners Wealth Management

Söderberg & Partners Wealth Management är den del inom Söderberg & Partners som uteslutande fokuserar på kapitalförvaltning. Vi förvaltar cirka 150 miljarder. Ett affärsområde som växer kraftigt och har fortsatt ambitiösa tillväxtplaner. Våra kunder är privatpersoner, ägarledda företag, stiftelser och institutioner. Söderberg & Partners Securities består idag av cirka 400 medarbetare anställda i hela landet. Till vårt förfogande har vi specialister inom till exempel skatt, familjerätt och entreprenörsservice.
  • Högt personligt driv
  • God social förmåga och vinnande personlighet
  • Strukturerad och ansvarstagande
  • Gillar att tala inför grupp
  • Behärskar engelska väl i tal och skrift
  • Avslutad högskoleutbildning och Swedsec-licens är meriterande
Du får gärna ha arbetat i branschen i några år och ha erfarenhet av försäljning av finansiella produkter och tjänster, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Bifoga CV och ett personligt brev som beskriver vem du är, varför du söker jobbet och varför du tror att du är en lämplig kandidat.

Placering: Mäster Samuelsgatan 20, 10 tr

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Ersättning: Månadslön samt rörlig lön

Sista ansökningsdag: 2019-11-26

Kontaktperson: Per Nordström, 073- 321 00 29 eller per.nordstrom@soderbergpartners.se
Mer info
Kontaktperson Per Nordström
Telefon 073-321 00 29
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?