Rådgivare inom tjänstepension

Rådgivare inom tjänstepension

Är du rådgivare inom LIV och vill utvecklas i ett ledande bolag? Har du ett stort intresse för försäkring och pension och vill hjälpa människor till en tryggare och rikare vardag?

Söderberg & Partners söker rådgivare med starkt personligt driv till huvudkontoret i Stockholm.

Du kommer att ansvara för rådgivning åt i första hand våra befintliga kunder, där fokus är medelstora till större företag, och vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid leverera den mest optimala lösningen. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet. Teamet är trevligt och framgångsrikt och består i dagsläget av 14 personer, både rådgivare och administratörer. Arbetet är självständigt men vi har ett mycket gott samarbete inom teamet.
  • Har akademisk examen inom ekonomi/finans
  • Är licensierad rådgivare inom tjänstepension (IFU/Insuresec)
  • Har ett par års erfarenhet av kollektivavtalad tjänstepension
  • Har ett stort intresse för försäkring/privatekonomi
  • Är socialt kompetent med hög moral och etik
  • Är affärsdriven, förtroendeingivande och pedagogisk
Erfarenhet och kunskap inom kommunala avtal samt innehav av Insuresec-licens är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna dina uppgifter så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-07-04

Kontaktperson: Sven Lundgren, rådgivare, 0733-438743
Mer info
Kontaktperson Sven Lundgren, rådgivare
Telefon 0733-438743
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?