Rådgivare Wealth Management till ledande bolag

Rådgivare Wealth Management till ledande bolag

Vill du ta nästa steg i din roll som rådgivare? Söderberg och Partners är en av Sveriges ledande och snabbast växande aktörer inom finansiell rådgivning och nu söker vi en erfaren rådgivare inom Wealth Management till huvudkontoret i Stockholm.

Vi söker dig som vill vara delaktig i vår resa med att expandera och driva verksamheten. För detta behöver du några års erfarenhet inom investeringsrådgivning och en vilja att göra skillnad.

Som rådgivare inom Söderberg & Partners Wealth Management har du tillgång till en gedigen analysavdelning och ett marknadsledande systemstöd. Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Vi söker en medarbetare som sporras av stort eget ansvar, men som också ser till helheten och hjälper sina kollegor. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss.

Om Söderberg & Partners Wealth Management

Söderberg & Partners Wealth Management är den del inom Söderberg & Partners som uteslutande fokuserar på kapitalförvaltning. Vi förvaltar cirka 150 miljarder. Ett affärsområde som växer kraftigt och har fortsatt ambitiösa tillväxtplaner. Våra kunder är privatpersoner, ägarledda företag, stiftelser och institutioner. Söderberg & Partners Wealth Management består idag av cirka 400 medarbetare anställda i hela landet.
  • Några års erfarenhet av kvalificerad rådgivning inom värdepapper
  • Swedsec-licens
  • Kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande
  • Stor förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer
  • Är affärs- och kundfokuserad och ser en utmaning i att leverera över förväntan till dina kunder
  • Har stort eget driv och vill satsa på att växa och utvecklas tillsammans med oss
Licens för försäkringsförmedling (Insuresec) är meriterande, men personlig lämplighet har stor betydelse.

Välkommen med din ansökan! Rekryteringsprocessen kommer att påbörjas efter semestrarna, i början på augusti.

Tillträde: Efter överenskommelse

Placering: Stureplan 8, Stockholm

Sista ansökningsdag: 2022-07-01

Kontaktperson: Markus Ibrahim, 076-721 07 67
Mer info
Kontaktperson Markus Ibrahim
Telefon 076-721 07 67
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?