Nyutexaminerad löneadministratör till ledande bolag

Nyutexaminerad löneadministratör till ledande bolag

Har du examen inom löneadministration och söker en tjänst där du har möjlighet till snabb utveckling och egna ansvarsområden? Söderberg & Partners Payroll söker dig som brinner för lön och vill utvecklas tillsammans med oss.

Söderberg & Partners Payroll är ett snabbväxande företag som arbetar med både interna och externa löner vilket ger en spännande bredd av kunder och avtal. Verksamheten är uppdelad i team, och även om våra medarbetare har självständigt ansvar för sina arbetsuppgifter så finns ett gott och nära samarbete inom teamet.

Vi är mycket kvalitetsmedvetna när det gäller våra kunders behov och eftersträvar en personlig verksamhet. Därför söker vi dig som både motiveras av att ge god service och av att hitta optimala lösningar på kundspecifika problem.

Vi värnar om vår kultur med korta beslutssträckor och har en kontinuerlig dialog kring idéer för utveckling, service och avtals- och kundärenden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss. Kontoret ligger i Stockholm och här arbetar ca 40 medarbetare. Vi har även lönehantering i Sundsvall.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

För att lyckas i rollen ser vi att du:
  • Har eftergymnasial examen inom löneadministration
  • Gärna har något års arbetslivserfarenhet inom lön
  • Har positiv attityd och god kommunikativ förmåga
  • Har goda IT-kunskaper och van att arbeta i Excel
  • Är ansvarsfull, noggrann och självständig med stort eget driv
  • Är lösningsfokuserad, hjälpsam och serviceinriktad
Ange gärna vilka lönesystem du arbetat i och hur länge.
Mer info
Kontaktperson Jessica Rydelius
Telefon 0770-11 00 55
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?