Marknadskommunikatör / redaktör

Marknadskommunikatör / redaktör

Är du en god kommunikatör och skribent med ett par års erfarenhet? Vill du utvecklas i ett växande och nytänkande bolag i finansbranschen?

Vi söker en marknadskommunikatör/redaktör till vår marknads- och kommunikationsavdelning. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

I rollen kommer du bland annat att ansvara för att ta fram innehåll till våra digitala plattformar, såväl externa (hemsidor/nyhetsbrev) som interna (intranät), ta fram nytt marknadsföringsmaterial och informationsmaterial som t.ex. vår årsredovisning. Rollen innefattar att löpande hantera olika copyfrågor, till exempel skriva texter till filmmanus och annonser, eller uppdatera presentationsmaterial.

Arbetet är brett och självständigt men du har ett nära samarbete med ditt team och övriga organisationen. Du kommer att vara en del av marknadsavdelningen och rapporterar till Marknadschefen. Vi hjälps åt inom teamet med olika uppgifter och projektledning inom andra marknadsföringsområden kan förekomma. Tjänsten ger stor insyn i våra olika affärsområden.
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter
  • Högskole- eller universitetsutbildning inom marknadsföring, media, eller kommunikation
  • Van vid att både planera aktiviteter och att genomföra dem
  • Duktig på att kommunicera i text och bild
  • Kan driva och genomföra projekt med många personer inblandade från olika delar av verksamheten
  • Energisk, drivande och noggrann med stor arbetskapacitet
  • Trivs i en nytänkande, föränderlig miljö med högt tempo
  • Van att arbeta med verktyg som Episerver och Apsis
Kunskaper inom SEO, InDesign, Photoshop, och tidigare erfarenhet från finansbranschen är meriterande men ej ett krav.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Placering: Regeringsgatan 45, Stockholm

Tillträdesdatum: Omgående, enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-06-30

Kontaktperson: Marina Nygren, HR, 08-451 50 54

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Kontaktperson Marina Nygren, HR
Telefon 08-451 50 54
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?