Managementkonsult inom pension och förmåner

Managementkonsult inom pension och förmåner

Skulle du beskriva dig som driven och ambitiös? Då kan du vara vår nästa stjärna!

Nu söker vi på Söderberg & Partners - Consulting Services dig som vill jobba som managementkonsult med fokus på projektledning och utveckling av konsultativa tjänster inom pension och förmåner. Vi erbjuder utmanande uppdrag och arbetsmiljö med stor möjlighet till påverkan. Stort fokus på samarbete i team, arbeta med analys, projektledning och samtidigt möjlighet att självständigt driva uppdrag. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Vi erbjuder:
  • Utmanande uppdrag och arbetsmiljö med stor möjlighet till påverkan
  • Stort fokus på samarbete i team och samtidigt möjlighet att självständigt driva uppdrag
  • Arbeta med analys, projektledning och kvalitetsarbete gentemot kund
  • Möjlighet att omgående komma nära kundföretag i dialog och ansvar
Söderberg & Partners är ett snabbväxande och entreprenörsdrivet företag. Uppbyggnaden av ett konsultativt stöd för en ökad kundleverans inom affären pågår där just kundens behov står i fokus. Är du en flexibel och driven konsult med ca 3-5 års erfarenhet? Har du dessutom viljan och drivet att skapa förbättringar för kund med en hög kapacitet och leveransnivå kan det vara just dig vi söker.

Egenskaper som värderas högt är analytisk förmåga, resultatinriktad, strukturerad och drivande samt social förmåga med fokus på att skapa goda relationer.
  • Akademisk utbildning inom företagsekonomi eller motsvarande
  • Vilja och förmåga att förstå kunders verksamheter och utmaningar, och låta dessa vara drivande i arbetet
  • 3-5 års erfarenhet av att arbeta som managementkonsult
  • Tydligt affärsfokus i allt du gör
  • Uttrycker dig mycket väl på svenska och engelska i både tal och skrift
  • God vana inom MS Office med fokus på PowerPoint och Excel
Mer info
Kontaktperson HR-avdelningen
Telefon 08-451 50 54
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?