Managementkonsult ersättningsfrågor till Novare Pay

Managementkonsult ersättningsfrågor till Novare Pay

Är du intresserad av att börja jobba som managementkonsult och funderar på om det kan vara starten på din karriär? Med Novare Pay Consulting har du möjlighet att jobba som managementkonsult och arbeta inom olika branscher och utvecklas inom din profession.

Novare Pay Consulting är det ledande och snabbväxande konsultbolaget inom ersättningsområdet som nu söker en ny medarbetare till teamet. Detta är ett unikt jobb där du får möjligheten att vara med och aktivt bidra till att utveckla både våra kunder och Novare Pay Consulting. Vi är en del av Novaregruppen som är Sveriges ledande humankapitalbolag och Söderberg & Partners, en av Sverige största finanskoncerner.

Novare Pay Consulting hjälper svenska och multinationella företag inom incitaments- och ersättningsområdet. Vår vision är att skapa effektiva och hållbara ersättningssystem. Genom vår innovationskraft och flexibilitet utmanar vi befintliga aktörer på marknaden. Vi arbetar på lednings-, styrelse- och ägarnivå hos våra uppdragsgivare.

Du kommer att interagera med ledande befattningshavare och få chansen att jobba på hög strategisk nivå med spännande projekt som kan skapa betydande resultat för våra kunder. Du kommer att arbeta med att analysera bolag och industrier och dess ersättningar. Du är en del av vårt aktiva arbete med att hitta nya sätt att kvantifiera, simulera och visualisera data i syfte att förenkla strategiska beslut. Du kommer även att genomföra projekt från start till slutleverans och till din hjälp har du senior expertis.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
  • Bistå med projektkoordinering och slutföra rapporter
  • Representera företaget gentemot kunder och samarbetspartners
  • Följa upp och bistå senior partner inom affärsutveckling
  • Hantera stora datamängder och strukturera organisationsinformation
Master- eller kandidatexamen inom Företagsekonomi, Nationalekonomi, Industriell ekonomi eller motsvarande med goda betyg.

Som person är du:
  • Ansvarstagande, levererar i tid och bidrar till teamets utveckling
  • Positiv, lösningsorienterad och driven
  • Gillar att arbeta med siffror
  • Duktig på att samarbeta och hantera olika intressenter
  • Trivs med att presentera för andra
  • Duktig kommunikativt, i tal och i skrift
Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och utveckla Novare Pay Consulting vad gäller företaget som helhet och våra erbjudanden. Du blir del av ett kompetent, öppet och positivt gäng med hög ambition. Du kommer dessutom att ingå i ett större sammanhang, i HR-gruppen Novare Human Capital (www.novare.se) och Söderberg & Partners (www.soderbergpartners.se). Vi erbjuder dig en unik möjlighet att växa med oss.

Sista ansökningsdag är 2021-03-11. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johanna Sommarlund, Novare
Telefon 0735 15 66 61
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?