Är du intresserad av service och kommunikation? Brinner du för god service och vill arbeta i en bred supportroll i ett ledande bolag?

Vi söker nu en kommunikativ och strukturerad medarbetare till vår centrala kundsupport på huvudkontoret i Stockholm. Tjänsten är varierad och innebär stort eget ansvar och mycket kontakt med människor. Organisationen är dynamisk och du har stora möjligheter att påverka processer och rutiner. Vi har ett bra och nära samarbete i teamet där vi hjälper varandra och tillsammans driver verksamheten framåt.

Teamet ansvarar för att ge service och ett gott bemötande via flera inkommande kanaler till organisationen. Det kan även innebära viss problemlösning och att hjälpa till att hitta rätt kontaktperson. Vi har också ett nära samarbete med marknads- och säljavdelningen eftersom kundsupporten är en viktig kanal för potentiella nya kunder. Genom att visa intresse för kunden och lära dig organisationen, kommer du kunna ge alltmer bred support i olika ärenden, och kontinuerligt utveckla din förmåga att ge bättre service. Det är en stor variation på de frågor som kommer till oss, alltifrån en adressändring till större mer komplexa rådgivningsfrågor. Vi hjälper inte till med allt men agerar first line support. Vid lugnare tidpunkter finns också möjlighet att stötta organisationen med administrativt arbete. Vi arbetar i en rad olika system, och kundsupportens ordinarie öppettider är vardagar 08.00-17.00.
  • Relationsskapande och tillmötesgående
  • Gillar att arbeta mot mål och överträffa förväntningar
  • Är en lagspelare som ser till hela teamet, samtidigt som du självständigt tar ansvar för dina egna uppgifter
  • Har god förmåga att tala och skriva på såväl svenska som engelska
  • Är bekväm med Office-paketet och har god datorvana
  • Har avslutad gymnasieutbildning
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Vi vill ge våra kunder förstklassigt bemötande och service, och för att lyckas i rollen som supportagent behöver du brinna för service samt vara lösningsfokuserad och prestigelös. Du anser dig också vara lättlärd och initiativtagande för att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Eftersom tjänsten många gånger innebär att du blir den första kontakten med inringande kunder eller potentiella kunder, värderar vi en positiv och säljande personlighet högt.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Placering: Stockholm, Stureplan 8

Tillträdesdatum: Omgående

Sista ansökningsdag: 2022-05-31

Kontaktperson: Robert Bäckström, teamledare, 0761 - 49 50 59

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Kontaktperson Robert Bäckström
Telefon 0761 49 50 59
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?