Jurist med inriktning inom skadeståndsrätt och/eller försäkringsjuridik

Jurist med inriktning inom skadeståndsrätt och/eller försäkringsjuridik

Är du jurist med intresse för skadestånds- och/eller försäkringsfrågor och vill utvecklas inom området och samtidigt lära dig mer om försäkring och offentlig verksamhet? Vi söker just nu en driven och engagerad jurist med stort kundfokus till vårt kontor i Solna.

Du kommer att arbeta med allehanda skadestånds-, avtals- och försäkringsfrågor för våra offentliga kunder samt bistå med råd och stöd till andra rådgivare och kunder inom Söderberg & Partners.

Vi söker dig som är strukturerad, analytisk och som lägger stort värde i kundkontakten samt att ge bra underbyggda råd till våra kunder. Du är ansvarstagande, lösningsorienterad och har ett positivt förhållningssätt till nya utmaningar och andra människor.

Vi söker dig som är färdigutbildad jurist med tidigare erfarenhet från juridiskt arbete. Kunskap och erfarenhet inom försäkring är meriterande, men inget krav. Viktigare är din inställning och att du är hängiven, driven samt har den rätta sociala förmågan och verkligen vill lära.
  • Examen inom juridik med goda studieresultat.
  • God samarbetsförmåga samtidigt som du kan och trivs med att arbeta självständigt.
  • Analytisk och pedagogisk med förmåga att se helheten såväl som detaljerna samt att se och förklara det komplexa på ett begripligt sätt.
  • Mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift.
Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Bifoga CV, personligt brev samt examensbetyg i din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Placering: Gustav III:s boulevard 46, Solna

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Sista ansökningsdag : 2023-01-15

Tillträdesdag: Efter överenskommelse, våren 2023

Kontaktperson: Veronica Lagerström, chefsjurist, veronica.lagerstrom@soderbergpartners.se
Mer info
Kontaktperson Veronica Lagerström, chefsjurist
Email Mejla Veronica Lagerström, chefsjurist
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Affärsjuridik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 jan 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?